Hoe gaat een online BHV-cursus in zijn werk?

In slechts 5 stappen naar jouw BHV-certificaat

Online leren heeft de toekomst. De laatste jaren hebben ons laten zien dat je heel goed via een beeldscherm kunt leren. Sterker nog, uit een meta-analyse van Sitzmann et al. (2006) waarin de effectiviteit van online leren wordt vergeleken met de effectiviteit van klassikaal leren, blijkt dat e-learning niet onderdoet voor de traditionele lesvorm en in een aantal gevallen zelfs effectiever is.

Onze BHV e-learnings zijn allemaal volledig online te volgen. Maar hoe werkt een online BHV-cursus eigenlijk? 

1. Kies jouw cursus

Allereerst kies jij welke BHV-cursus bij jou past; volg je voor het eerst een training of ben je juist toe aan jouw BHV herhaling?

 

2. Registreer je

Je voegt de cursus toe aan je winkelmand en na het afrekenen ontvang je direct de gegevens waarmee jij je kunt registreren voor de door jou gekozen training.

 

3. Aan de slag

Heb je je geregistreerd? Dan kun je aan de slag! Je hebt meteen alle materialen tot je beschikking die ervoor gaan zorgen dat jij je alle BHV-kennis eigen maakt. De training bestaat uit een combinatie van theorie, video’s, afbeeldingen en tekeningen, waarmee je visueel leert.


4. Maak je examen

Je hebt de stof doorgenomen en nu is het tijd voor je examen. Het examen bestaat uit twintig meerkeuzevragen waarvoor je een uur de tijd hebt.


5. Haal je certificaat

Minimaal twaalf vragen goed beantwoord? Gefeliciteerd! Je bent het komende jaar gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Nog niet geslaagd? Bij ons krijg je één gratis herexamen.

 

De bovenstaande vijf stappen kun je zetten waar en wanneer jij wilt, want onze e-learnings zijn 24/7 voor jou beschikbaar.

Meld je hier direct aan voor jouw online BHV-training.

Delen:

Gerelateerde berichten

De onschatbare waarde van BHV’ers

Jullie hebben een Risico-inventarisatie & -evaluatie uitgevoerd en op basis daarvan is een BHV-plan opgesteld. De BHV-organisatie is ingericht, jullie houden regelmatig BHV-overleg en geven collega’s zonder BHV-achtergrond adviezen

laptop, office, hand

Wat is een BHV-plan?

Als bedrijf heb je de verplichting zorg te dragen voor een goede veiligheidsorganisatie. Dit houdt onder andere in dat je zorgt voor een veilige, gezonde werkplek voor

welder, welding, industry

Werk jij veilig?

Je materialen en gereedschappen moeten in orde zijn, net als de machines waar je mee werkt en de omgeving waarin je werkt. Maar ook als

× Hoe kan ik je helpen?