Kinder-EHBO i.c.m. BHV

Bij Novanorm Veiligheidstrainingen zijn we constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons trainingsaanbod om aan de diverse behoeften van onze cursisten te voldoen. Daarom bieden wij onze populaire kinder-EHBO cursus hedendaags ook aan in combinatie met een ander waardevol onderdeel, te weten Bedrijfshulpverlening (BHV).

Deze cursus is volledig in overeenstemming met de wet IKK (Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang) en betreft een combinatie met BHV. Deze cursus is ontworpen om cursisten niet alleen te voorzien van de essentiële kennis en vaardigheden om adequaat te handelen in noodsituaties met kinderen, maar ook om cursisten te trainen en op te leiden tot een competente BHV’er die weet hoe te reageren in noodsituaties op de werkvloer met volwassenen.

Waarom kiezen voor kinder-EHBO i.c.m. BHV?

Deze unieke combinatie van kinder-EHBO en BHV, stelt ons in staat om cursisten binnen slechts vier uur op te leiden tot een competente en zelfverzekerde hulpverlener, zowel voor kinderen als volwassenen. De cursus vindt normaliter plaats op jouw eigen locatie en heeft een tijdsduur van 4 uur. Indien er op je eigen locatie geen trainingsruimte beschikbaar is, dan kan ook gebruikgemaakt worden van een trainingslocatie van Novanorm. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cursus details

Kinder-EHBO i.c.m. BHV

Inhoud

Levensreddende, (niet-)spoedeisende handelingen, baby- en kindreanimatie, verslikking baby, blussen, ontruimen (lesmethodiek 112-4U.nl), volwassenen reanimatie

Duur

Standaard 4 uur inclusief pauze.

Uniek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locaties

Incompany

Prijs

O.b.v. aanvraag offerte, afhankelijk van aantal personen

Meld je eenvoudig aan

Meld je eenvoudig aan via de website en start direct met jouw online BHV cursus of vraag een offerte op maat aan voor een groep deelnemers!

Wat houdt deze uitbreiding in?

Naast het onderdeel kinder-EHBO, omvat deze cursus ook training in volwassen reanimatie en het blussen van een beginnende brand, inclusief ontruimingsprocedures. Dit extra gedeelte voegt een uur toe aan de totale duur van de cursus, waardoor het ten opzichte van onze kinder-EHBO cursus 4 uur in beslag neemt in plaats van 3 uur. Na succesvolle afronding ontvang je niet alleen het NVB certificaat kinder-EHBO, maar ook een BHV certificaat. Het kinder-EHBO certificaat is twee jaar geldig, het BHV certificaat één jaar.

Zowel herhalingscursisten als nieuwe cursisten wordt de mogelijkheid geboden om voorafgaand een e-learning te volgen. Nieuwe cursisten dienen voorafgaand tevens een online examen positief af te ronden na afloop van de e-learning. Dit zorgt ervoor dat je als nieuwe cursist de essentiële kennis hebt verworven voordat je deelneemt aan de praktijkdag. Herhalingscursisten en nieuwe cursisten worden bij Novanorm gezamenlijk in één groep geplaatst, waardoor een dynamische leeromgeving ontstaat waarin deelnemers van elkaar kunnen leren en hun ervaringen kunnen delen.

Net als bij onze kinder-EHBO cursus, waarbij cursisten een eigen baby reanimatiepop krijgen, krijgt elke cursist tijdens het BHV gedeelte een eigen volwassen reanimatiepop met feedback technologie. Deze geavanceerde poppen bieden realistische trainingsmogelijkheden en geven directe feedback op een scherm om de vaardigheden van een ieder te evalueren en te verbeteren.

Ontdek ook onze algemene kinder-EHBO cursus

Onze kinder-EHBO cursus is ook zonder uitbreiding met BHV te volgen. In onze algemene kinder-EHBO cursus leer je hoe je eerste hulp kunt verlenen aan kinderen, waaronder reanimatie bij zuigelingen en kinderen, verstikking en allergische reacties. Wanneer je ook wilt leren om een brand te blussen, een gebouw te ontruimen en volwassenen te reanimeren adviseren wij te kiezen voor de kinder-EHBO cursus i.c.m. BHV.

Aanmelden voor een kinder-EHBO cursus i.c.m BHV bij Novanorm

Novanorm biedt diverse veiligheidstrainingen aan, zowel online, als incompany en via open inschrijving op een van onze locaties in Nederland. Met onze fysieke trainingen behaal jij gemakkelijk en snel je erkende certificaat, van diverse BHV cursussen tot kinder-EHBO & reanimatie-, RI&E-, VCA- en logistieke trainingen. Ook kun je je kennis bijspijkeren via een van onze herhalingscursussen. Met de Kinder-EHBO cursussen van Novanorm in combinatie met BHV kun je rekenen op:

Kwalitatief hoogwaardige cursussen

Diverse trainingslocaties of incompany

Ervaren docenten

✔ Reanimatiepoppen voor elke cursist

✔ Erkende certificaten Kinder-EHBO én BHV

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor de Kinder-EHBO cursus in combinatie met BHV bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over onze Kinder-EHBO i.c.m. BHV cursus

Welke onderwerpen worden behandeld in een kinder-EHBO cursus in combinatie met BHV?

In onze kinder-EHBO-cursus in combinatie met BHV worden onderwerpen behandeld die specifiek gericht zijn op eerste hulpverlening aan kinderen, waaronder reanimatie bij zuigelingen en kinderen, verstikking en allergische reacties. Dit wordt aangevuld met volwassenen reanimatie en het bestrijden van een beginnende brand incl. ontruiming. Door deze aspecten toe te voegen, wordt de cursist naast kinder-EHBO’er tevens opgeleid als BHV’er daar deze aanvullende onderdelen relevant zijn voor noodsituaties op de werkplek. 

Worden er speciale certificaten uitgereikt voor het voltooien van een kinder-EHBO cursus in combinatie met BHV?

Ja, na positieve afronding van de cursus ontvangen cursisten twee certificaten. Namelijk een erkend NVB certificaat kinder-EHBO dat twee jaar geldig is. Dit certificaat is een bewijs van bekwaamheid van de cursist. Daarnaast ontvangt de cursist een BHV certificaat uitgegeven door Novanorm. Deze certificaten geven aan dat de deelnemer zowel de algemene BHV-vaardigheden als de specifieke vaardigheden voor het verlenen van eerste hulp aan kinderen heeft verworven.

Hoe lang duurt een kinder-EHBO cursus in combinatie met BHV?

De duur van een kinder-EHBO cursus in combinatie met BHV bij Novanorm is 4 uur. Ten opzichte van een cursus kinder-EHBO, dus een uurtje langer. In geval van specifieke wensen, kunnen wij uiteraard meedenken in variaties hierop.

Vraag een offerte aan