EHBO cursus

Met de EHBO cursus van Novanorm bieden we jou de essentiële vaardigheden en kennis om levensreddende eerste hulp te verlenen in noodsituaties. Onze cursussen zijn ontworpen om iedereen te voorzien van de nodige kennis en zelfvertrouwen om effectief te handelen bij ongevallen of medische noodgevallen. Deze training voldoet aan de eisen die gesteld worden door het Oranje Kruis. Met ervaren instructeurs, praktische trainingssessies en een focus op real-life scenario’s, streven we ernaar om een leerervaring te bieden die zowel informatief als interactief is. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan via onze website.

Wat is een EHBO cursus?

Een EHBO cursus, oftewel Eerste Hulp Bij Ongevallen, is een training die je voorbereidt op het verlenen van directe en levensreddende hulp bij noodsituaties en ongevallen. Je leert de basisprincipes van eerste hulp, waaronder het belang van het beoordelen van de situatie, het veilig benaderen van een slachtoffer en het oproepen van professionele hulpdiensten. Ontdek hier hoe onze EHBO cursussen jou kunnen voorbereiden op het bieden van levensreddende hulp wanneer het er echt toe doet.

Cursus details

EHBO cursus

Inhoud

Conform richtlijnen Oranje Kruis

Duur

3 volledige dagen (2 cursusdagen, 1 examendag)

Uniek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locaties

Groessen (bij Arnhem) of incompany

Prijs

€ 630,- per persoon excl. btw en incl. lunches. Bij incompany-trainingen zijn duur en prijs afhankelijk van aantal personen en klantwens

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze EHBO cursussen, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem contact met ons op of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te verkrijgen in de situatie binnen je eigen organisatie.

Waarom een EHBO cursus volgen?

Een EHBO cursus is niet alleen waardevol voor professionals in de gezondheidszorg, zoals verpleegkundigen en medische hulpverleners, maar ook voor mensen uit verschillende sectoren en achtergronden, zoals ouders, leraren, sportcoaches en werknemers. Het hebben van kennis van EHBO kan levens redden in noodsituaties, of het nu thuis, op het werk, tijdens recreatieve activiteiten of in het openbaar is. Daarom is het volgen van een EHBO cursus een verstandige investering in persoonlijke veiligheid en welzijn, evenals een manier om bij te dragen aan de veiligheid van anderen in de samenleving.

Wat leer je tijdens een EHBO cursus?

In deze zeer uitgebreide training leer je eerste hulp te verlenen bij ongevallen voor volwassenen, baby’s en kinderen (EHBO), het herkennen van ziektebeelden en het toepassen van alle verbandmiddelen. De cursus omvat praktische vaardigheidsoefeningen, voorbeeldsituaties en theoretische kennis, allemaal gericht op het ontwikkelen van jouw bekwaamheid en zelfvertrouwen in het bieden van eerste hulp. Bovendien voldoet deze training aan de hoge standaarden en eisen die zijn gesteld door het Oranje Kruis, waardoor je verzekerd bent van kwalitatief hoogstaande instructie en certificering door het Oranje Kruis.

Waar kun je de EHBO cursus van Novanorm volgen?

Je kunt de EHBO cursus van Novanorm volgen in ons trainingscentrum in Groessen, nabij Arnhem. Onze deskundige instructeurs staan klaar om jou te begeleiden door het cursusmateriaal en praktische oefeningen, zodat je alle benodigde kennis en vaardigheden kunt opdoen om jouw EHBO diploma te behalen.

EHBO cursus incompany volgen

We bieden de EHBO cursus ook incompany aan, waarbij onze instructeurs naar jouw bedrijfslocatie komen om de cursus op maat te verzorgen voor jouw team. Dit biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, maar stelt ook jouw medewerkers in staat om de training te volgen in een vertrouwde omgeving, waar ze de relevante procedures en protocollen direct kunnen toepassen op hun dagelijkse werkzaamheden.

Voor incompany trainingen passen we de prijs van de cursus aan op basis van het aantal deelnemers. Of je nu een klein bedrijf hebt waar je medewerkers wil trainen of een grote organisaties: onze incompany trainingen bieden flexibiliteit en aanpasbaarheid om aan al jouw behoeften te voldoen.

Onze tarieven

Novanorm biedt EHBO cursussen die voldoen aan de hoogste normen. Voor het volgen van onze EHBO cursus vragen we € 630,- per persoon excl. btw. De duur van de cursus omvat in totaliteit drie dagen, waarvan twee volledige cursusdagen en een examendag. Op alle dagen wordt door ons lunch verzorgd. Het examen wordt afgelegd door medewerkers van het Oranje Kruis en na positieve afronding ontvangen cursisten een officieel Oranje Kruis EHBO pasje.

De prijs voor een EHBO cursus op locatie is afhankelijk van het aantal personen die deelnemen. Voor een exacte prijsopgave voor een incompany cursus, raden we aan om een offerte aan te vragen, zodat we een voorstel op maat kunnen aanbieden.

Ontdek al onze EHBO cursussen

Bij Novanorm bieden we een breed scala aan EHBO cursussen om aan verschillende behoeften te voldoen. Naast onze reguliere EHBO cursussen bieden we ook speciale Kinder-EHBO cursussen aan, die gericht zijn op het verlenen van eerste hulp aan kinderen in noodsituaties. Voor diegenen die specifiek geïnteresseerd zijn in reanimatie, bieden we ook losse reanimatiecursussen aan, waarbij de nadruk ligt op het aanleren van levensreddende vaardigheden. Daarnaast kun je bij Novanorm ook kiezen voor een combinatie van Kinder-EHBO en BHV cursussen, zodat je niet alleen bent voorbereid op noodgevallen met kinderen, maar ook op andere aspecten van bedrijfshulpverlening. Wat je behoeften ook zijn, Novanorm heeft de juiste EHBO training voor jou.

Herhalingscursussen

Onze EHBO herhalingscursus biedt je een gedegen opleiding om je kennis in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen voor volwassenen, baby’s en kinderen op te frissen. Om je EHBO certificering te behouden, dien je jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Tijdens deze training fris je je kennis op en breid je deze uit op het gebied van EHBO. Deze herhalingstraining is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden door het Oranje Kruis, een onafhankelijke organisatie die zich richt op het bevorderen van kennis en vaardigheden op het gebied van EHBO. Na het voltooien van deze training ben je dan ook volledig up-to-date met de meest recente richtlijnen en procedures op het gebied van eerste hulpverlening en ben je in staat om in geval van nood adequaat te handelen.

Meld je aan voor de EHBO cursus van Novanorm!

Wil je jezelf of je medewerkers aanmelden voor een EHBO cursus bij Novanorm? Dan ben je verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het gebied van veiligheid. Je kunt je eenvoudig online aanmelden door het contactformulier in te vullen of contact opnemen voor een specifieke prijsopgave. Wanneer je kiest voor een EHBO cursus bij Novanorm kun je rekenen op:

✔ Kwalitatief hoogwaardige cursussen
✔ Deskundige instructeurs
✔ Lotussen aanwezig tijdens cursusdagen en examendag
✔ Open-inschrijving of incompany
✔ Lunch inbegrepen tijdens alle dagen
✔ Incl. voorbereiding studiemateriaal (eventueel E-learning)
✔ Gecertificeerde examens conform Oranje Kruis

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over onze EHBO cursus:

Wat is het verschil tussen een reguliere EHBO cursus en een EHBO herhalingscursus?

Een reguliere EHBO cursus is bedoeld voor mensen die voor het eerst EHBO willen leren, terwijl een EHBO herhalingscursus bedoeld is voor degenen die hun EHBO-kennis willen opfrissen en hun certificering willen vernieuwen.

Zijn Novanorm's EHBO certificaten erkend?

Ja, onze EHBO-certificaten zijn erkend en voldoen aan de wettelijke normen conform het Oranje Kruis. Het examen wordt ook formeel afgenomen door medewerkers van het Oranje Kruis. Novanorm staat garant voor hoogwaardige trainingen die voldoen aan de geldende eisen.

Is een EHBO certificaat verplicht en hoe lang is het geldig?

Een EHBO certificaat is in veel gevallen niet verplicht, maar het wordt ten zeerste aanbevolen, vooral voor mensen die werken in omgevingen waar een risico op ongevallen bestaat. Door jaarlijks een herhalingscursus te volgen, blijft je behaalde EHBO certificaat geldig.

Worden EHBO cursussen ook incompany aangeboden en wat zijn de voordelen daarvan?

Ja, wij bieden incompany EHBO cursussen aan, waarbij de training op locatie bij een bedrijf wordt gegeven. Zodoende hoeven medewerkers niet te reizen, en het minimaliseert de verstoring van de normale bedrijfsvoering.

Vraag een offerte aan