VCA

VCA incompany

Bereid je team voor op de hoogste normen van veiligheid met onze VCA Incompany cursus. Deze cursus, die volledig voldoet aan de eindtermen van de SSVV, is speciaal ontworpen om je medewerkers de essentiële kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om veilig te werken in overeenstemming met de VGM Checklist Aannemers. Deze cursus wordt incompany gegeven, wat betekent dat we naar jouw locatie komen. Voor kleinere teams is tevens mogelijk om een VCA cursus op open inschrijving te volgen op meerdere locaties door het land, klik hier voor meer informatie.

 

Wat maakt onze cursus uniek?

Onze VCA Incompany cursus biedt een zeer doelgerichte training die is ontworpen om een aanzienlijk hoog slagingspercentage te behalen. Of je nu een bedrijfseigenaar, manager of medewerker bent, deze cursus zal je de kennis en vaardigheden bieden die je nodig hebt om je werk veilig en efficiënt uit te voeren.

 

Wat is inbegrepen?

De cursus omvat een lesboek, de cursus zelf, het examen en een digitaal certificaat. Een combinatie van e-learning, examen en digitaal certificaat is ook mogelijk. De prijs van de cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

VCA certificaat

Met het behalen van het VCA certificaat ben je aantoonbaar op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom veiligheid en weet je hoe je veilig kunt handelen.

Investeer in de veiligheid van je team met onze VCA Incompany cursus. Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Cursus details

VCA incompany

Inhoud

Conform eindtermen SSVV

Duur

9 uur inclusief pauzes en examen

Uniek

Zeer doelgerichte training met aanzienlijk hoog slagingspercentage

Grootte

Maximaal 24 personen, afhankelijk van beschikbare ruimte binnen de organisatie

Locaties

Incompany

Prijs

Afhankelijk van aantal personen

Offerte aanvragen

VCA incompany

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts

Bekijk ook onze andere cursussen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over deze cursus, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op