BHV

BHV open inschrijving

In deze training leer je eerste hulp te verlenen bij ongevallen (EHBO), een beginnende brand te bestrijden en hoe je een gebouw moet ontruimen. We streven ernaar om een leeromgeving te creëren die stimulerend en inspirerend is, zodat je niet alleen de vereiste kennis en bewustwording opdoet, maar ook enthousiast bent om te leren en veilig te handelen. Cursisten krijgen de beschikking over e-learning waarbij nieuwe cursisten voorafgaand een kort examen volgen. Schrijf je eenvoudig in via onze website en zorg voor veiligheid op jouw werkvloer!

Wat is een BHV cursus?

Een BHV cursus is ontwikkeld om bedrijfshulpverleners op te leiden zodat zij adequaat kunnen reageren op onvoorziene noodsituaties binnen de organisatie. Of het nu gaat om brandbestrijding, EHBO of evacuatie: bedrijfshulpverleners spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van zowel medewerkers als bezoekers. Tijdens een BHV training leer je om snel en effectief te handelen, paniek te voorkomen en levensreddende handelingen toe te passen.

Cursus details

BHV cursus open inschrijving

Inhoud

Levensreddende, (niet-)spoedeisende handelingen, blussen, ontruimen (lesmethodiek 112-4U.nl)

Duur

6,5 uur incl. pauzes. Lunch is inbegrepen

Uniek

Zeer doelgerichte training

Grootte

Maximaal 16 personen

Locaties

In de omgeving Arnhem, Zwolle, Utrecht, Eindhoven, Emmen, Rijssen, Veenendaal, Voorschoten en Harderwijk.

Prijs

€ 219,- (nieuwe cursisten) / € 198,- (herhalingscursisten) per persoon excl. btw en inclusief app, e-learning, digitaal pasje en certificaat.
De ziep
Incompany
Lees verder
Tempo van de cursus is erg fijn. Niet te lang doorgaan. Dat is top!
Co Deij
Groessen
Lees verder
Goede actieve sfeer en beleving en goede interactie met cursusleiders
Rachel
Groessen
Lees verder
Ik vond het een hele leerzame ervaring. Ik heb er erg veel door geleerd op een leuke, interactieve en duidelijk manier. De cursus is laagdrempelig, fouten maken is oké en je krijgt op een fijne manier feedback aangeboden. Zeker een aanrader voor de eerste BHV en om BHV te herhalen.
Janneke
Groessen
Lees verder
Sfeer tijdens de cursus was prettig. Het lesgeven ging vlot en duidelijk. Duidelijke en prettige uitleg. Alles was goed verzorgd.
Mehria Ghaderi
Groessen
Lees verder
Enthousiaste en gepassioneerde docenten die de cursus leuk en interessant maken. Top gedaan!
Jasper Bosman
Incompany
Lees verder
Goede gedreven leerkracht, enthousiast!
Bram Mulder
Incompany
Lees verder
Goede training met oog voor persoonlijke en bedrijfsbelangrijke punten.
Ruben
Incompany
Lees verder
Duidelijke en praktische uitleg. Niet saai maar wel doeltreffend
Willem Koster
Incompany
Lees verder
Het was een aangename leerzame training ben blij dat ik hem gevolgd heb
Jonneke Klaverstijn
Incompany
Lees verder
Fijne docent die afstemt op de vragen van de groep. Fijn dat incompany is.
Maud Korteweg
Groessen
Lees verder
Was een hele goeie ervaring en was zeer duidelijk uitgelegd. Top cursus ervaring.
Carola
Incompany
Lees verder
Fijne instructeurs. Goede uitleg, hielden iedereen bij de les.
Thomas
Incompany
Lees verder
Super! Fijne gezellige docenten. Duidelijke uitleg en in voor een grapje na z’n lange dag werk. Alles weer helemaal duidelijk.
Janneke
Incompany
Lees verder
Fijne training met heel helder taalgebruik. Genoeg aandacht voor vragen en oefening. Fijn om de reanimatie goed geoefend te hebben.
Emke
Incompany
Lees verder
Heldere uitleg met veel verwijzingen naar de praktijk, dit geeft een duidelijk beeld van het belang van handelen in nood situaties.
Verhagen
Voorschoten
Lees verder
Het was weer een prima cursus en een top lunch.
Vorige
Volgende

Wat leer je tijdens een BHV cursus?

Onze BHV cursus is opgebouwd uit verschillende onderdelen die zich richten op specifieke aspecten van bedrijfshulpverlening. Door deel te nemen aan deze cursus werk je aan je kennis en vaardigheden op het gebied van:

 

  • Eerste hulp

Je leert hoe en wanneer je doeltreffend kunt handelen bij ongevallen op de werkvloer. Van het snel inschatten van de situatie tot het toepassen van reanimatie en het verzorgen van eerste hulp bij verwondingen. Na het volgen van onze cursus kan je eerste hulp verlenen.

  • Brandbestrijding

Ontdek niet alleen welke soorten brandblussers er zijn, maar leer je ook hoe je ze als een echte pro inzet wanneer dat nodig is. Leer direct uit de praktijk hoe je snel kunt reageren bij het ontdekken van een brand, inclusief het waarschuwen van anderen, het oproepen van hulp en het volgen van de juiste protocollen.

  • Ontruiming

Je leert niet alleen hoe je een gebouw snel en doeltreffend evacueert, maar ook hoe je een slim evacuatieplan bedenkt en uitvoert dat perfect past bij jouw werkomgeving. Cursisten ontwikkelen de vaardigheden om een georganiseerde en veilige evacuatie te leiden als de nood aan de man is.

  • Communicatie

Cursisten ontwikkelen vaardigheden om helder te communiceren en coördineren, zowel intern als extern. Van het snel verspreiden van waarschuwingen tot het effectief samenwerken met hulpdiensten: In dit onderdeel van de cursus leer je niet alleen begrijpen hoe belangrijk communicatie is, maar je wordt ook direct getraind in doeltreffend handelen.

Voordelen van een open-inschrijving

Wanneer je ervoor kiest om een BHV cursus via open-inschrijving te volgen, profiteer je van verschillende voordelen. Je hebt de flexibiliteit om zelf te beslissen wanneer en waar je de training wilt volgen, waardoor het gemakkelijker wordt om de cursus in te passen in je drukke agenda. Daarnaast brengt een BHV cursus via open-inschrijving je in contact met een diverse groep medecursisten, wat de mogelijkheid biedt om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Bovendien ben je verzekerd van een hoogwaardige cursus, geleid door ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfshulpverlening.

Accreditaties

Bij Novanorm staat kwaliteit en veiligheid voorop.
Daarom zijn onze cursusmaterialen en examinering zorgvuldig aangepast aan de richtlijnen en regelementen van deze instanties:

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze BHV cursussen, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem contact met ons op of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te verkrijgen in de situatie binnen je eigen organisatie.

Trainingslocaties

Novanorm beschikt over een netwerk van trainingslocaties verspreid over Nederland, waaronder de omgeving van Arnhem, Harderwijk, Eindhoven, Emmen, Utrecht, Rijssen, Veenendaal, Voorschoten en Zwolle. Herhalingscursisten en nieuwe cursisten mogen in één groep deelnemen.

We begrijpen dat toegankelijkheid essentieel is voor onze cursisten, daarom streven we er voortdurend naar om ons aantal trainingslocaties uit te breiden. Zo willen we ervoor zorgen dat onze cursussen gemakkelijk te volgen zijn, ongeacht waar je je bevindt in Nederland. Bovendien bieden we ook incompany BHV trainingen aan, zodat bedrijven de mogelijkheid hebben om hun medewerkers op locatie te trainen. Deze flexibele aanpak stelt ons in staat om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen en verschillende cursusmogelijkheden aan te bieden.

Tijdsduur en kosten van een BHV cursus via open-inschrijving

De tijdsduur van een BHV cursus via open-inschrijving is 6,5 uur. Dit is inclusief een uitgebreide lunch die wij op al onze trainingslocaties faciliteren. Novanorm biedt betaalbare BHV cursussen die voldoen aan de hoogste normen. De tarieven die wij hanteren zijn € 219,- per persoon voor nieuwe cursisten en € 198,- voor herhalingscursisten excl. btw en inclusief app, e-learning, digitaal pasje en certificaat.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en trainingen gevolgd bij Novanorm.

Schrijf je in voor de BHV cursus via open-inschrijving bij Novanorm

Novanorm biedt diverse veiligheidstrainingen aan, zowel incompany, online, als via open-inschrijving op een van onze locaties in Nederland. Met onze fysieke trainingen behaal jij gemakkelijk en snel je erkende certificaat, van BHV cursussen tot EHBO & reanimatie-,, VCA- en logistieke trainingen. Ook kun je je kennis bijspijkeren via een van onze online BHV cursussen. Met de veiligheidstrainingen van Novanorm kun je rekenen op:

  • De onderwerpen zijn allen need-to-know, weggelaten is nice-to-know. Focus op noodzakelijke kennis.
  • Dankzij focus op het essentiële kunnen we cursussen aanbieden in verschillende tijdsduren.
  • Door efficiënte aanpak kunnen herhalingscursisten en nieuwe cursisten in dezelfde groep deelnemen.
  • Resultaat: goed getrainde hulpverleners die voorbereid zijn op noodsituaties.
  • Onze bussen zijn uitgerust met watertanks en slanghaspels. Wij brengen dus alles zelf mee.
  • Iedere cursist krijgt bij ons de beschikking over een eigen reanimatiepop.

 

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts