EHBO & reanimatie

EHBO herhaling

Deze uitgebreide herhalingstraining biedt je een gedegen opleiding in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen voor volwassenen, baby’s en kinderen. Het omvat niet alleen de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om in noodsituaties snel en doeltreffend te kunnen handelen, maar ook het herkennen van diverse ziektebeelden en het adequaat toepassen van alle beschikbare verbandmiddelen.

Tijdens deze training fris je je kennis op en breid je deze uit op het gebied van EHBO. Je leert hoe je op een veilige en effectieve manier kunt handelen in verschillende noodsituaties, variërend van kleine verwondingen tot ernstige trauma’s. Daarnaast krijg je inzicht in diverse ziektebeelden en leer je hoe je de juiste eerste hulp kunt verlenen in geval van bijvoorbeeld een hartaanval, beroerte of epileptische aanval.

Deze herhalingstraining is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden door het Oranje Kruis, een onafhankelijke organisatie die zich richt op het bevorderen van kennis en vaardigheden op het gebied van EHBO. Na het voltooien van deze training ben je dan ook volledig up-to-date met de meest recente richtlijnen en procedures op het gebied van eerste hulpverlening en ben je in staat om in geval van nood adequaat te handelen.

Cursus details

EHBO herhaling

Inhoud

Conform richtlijnen Oranje Kruis

Duur

Nader te bepalen

Uniek

Jaarlijks wisselend lesprogramma

Grootte

Maximaal 12 personen

Locaties

Groessen (bij Arnhem) of incompany

Prijs

€ 440,- per persoon excl. btw en incl. pasje. Bij incompany-trainingen zijn duur en prijs afhankelijk van aantal personen en klantwens

Offerte aanvragen

EHBO herhaling

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts

Bekijk ook onze andere cursussen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over deze cursus, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op