EHBO herhalingscursus

Deze uitgebreide herhalingstraining biedt je een gedegen opleiding in het verlenen van eerste hulp bij ongevallen voor volwassenen, baby’s en kinderen. Het omvat niet alleen de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om in noodsituaties snel en doeltreffend te kunnen handelen, maar ook het herkennen van diverse ziektebeelden en het adequaat toepassen van alle beschikbare verbandmiddelen.

Voor wie is EHBO herhaling bedoeld?

Deze herhalingstraining is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden door het Oranje Kruis, een onafhankelijke organisatie die zich richt op het bevorderen van kennis en vaardigheden op het gebied van EHBO. Na het voltooien van deze herhalingstraining verleng je je EHBO certificering en ben je weer volledig up-to-date met de meest recente richtlijnen en procedures op het gebied van eerste hulpverlening en ben je in staat om in geval van nood adequaat te handelen.

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wat leer je bij de EHBO herhalingscursus?

Tijdens deze training fris je je kennis op en breid je deze uit op het gebied van EHBO. Je leert hoe je op een veilige en effectieve manier kunt handelen in verschillende noodsituaties, variërend van kleine verwondingen tot ernstige trauma’s. Daarnaast krijg je inzicht in diverse ziektebeelden en leer je hoe je de juiste eerste hulp kunt verlenen in geval van bijvoorbeeld een hartaanval, beroerte of epileptische aanval.

Cursus details

EHBO herhaling

Inhoud

Conform richtlijnen Oranje Kruis

Duur

4 halve dagen

Uniek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locaties

Groessen (bij Arnhem) of incompany

Prijs

€ 440,- per persoon excl. btw. Bij incompany-trainingen zijn duur en prijs afhankelijk van aantal personen en klantwens

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze EHBO cursussen, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem contact met ons op of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te verkrijgen in de situatie binnen je eigen organisatie.

Waar kun je de EHBO herhalingscursus van Novanorm volgen?

Je kunt de EHBO herhalingscursus van Novanorm volgen in ons trainingscentrum in Groessen, nabij Arnhem. Onze deskundige instructeurs staan klaar om jou te begeleiden door het cursusmateriaal en praktische oefeningen, zodat je alle kennis en vaardigheden kunt opfrissen om jouw EHBO diploma te verlengen.

NOVANORM_BHVCURSUS-00202
NOVANORM_BHVCURSUS-00253

EHBO herhalingscursus incompany volgen

We bieden de EHBO herhalingscursus ook incompany aan, waarbij onze instructeurs naar jouw bedrijfslocatie komen. Dit biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, maar stelt ook jouw medewerkers in staat om de training te volgen in een vertrouwde omgeving.

Voor incompany trainingen passen we de prijs van de cursus aan op basis van het aantal deelnemers.

Onze tarieven

Novanorm biedt EHBO cursussen die voldoen aan de hoogste normen. Voor het volgen van onze EHBO herhalingscursus vragen we € 440,- per persoon excl. btw. De duur van de cursus omvat in totaliteit vier halve dagen. Na positieve afronding verlengen cursisten hun officiële Oranje Kruis EHBO certificaat.

Voor een exacte prijsopgave voor een incompany cursus, raden we aan om een offerte aan te vragen, zodat we een voorstel op maat kunnen aanbieden.

Ontdek al onze EHBO cursussen

Bij Novanorm bieden we een breed scala aan EHBO cursussen om aan verschillende behoeften te voldoen. Naast onze standaard EHBO cursussen, richten we ons ook op specifieke doelgroepen, zoals ouders en verzorgers, met onze Kinder-EHBO trainingen, die essentiële kennis bieden voor het verlenen van eerste hulp aan kinderen in noodsituaties.

Voor diegenen die zich willen specialiseren in reanimatie, hebben we aparte reanimatiecursussen ontwikkeld, gericht op het aanleren van levensreddende technieken. Bovendien bieden we bij Novanorm een unieke combinatie van Kinder-EHBO met BHV cursus aan, waardoor deelnemers niet alleen voorbereid zijn op noodsituaties met kinderen, maar ook op andere aspecten van bedrijfshulpverlening.

Of je nu een ouder bent die graag voorbereid wil zijn op noodsituaties met je kinderen, een professional die zijn reanimatievaardigheden wil verbeteren, of een bedrijfseigenaar die zijn personeel wil voorzien van uitgebreide EHBO training: bij Novanorm vind je de juiste EHBO training die perfect aansluit op jouw behoeften.

EHBO herhalingscursus volgen bij Novanorm

Wil je jezelf of je medewerkers aanmelden voor een EHBO herhalingscursus bij Novanorm? Dan ben je verzekerd van een uitstekende voorbereiding op het gebied van veiligheid. Je kunt je eenvoudig online aanmelden door het contactformulier in te vullen of contact opnemen voor een specifieke prijsopgave. Wanneer je kiest voor een herhalingscursus EHBO bij Novanorm kun je rekenen op:

✔ Kwalitatief hoogwaardige cursussen
✔ Deskundige instructeurs
✔ Inclusief lotussen
✔ Open-inschrijving of incompany
✔ Conform Oranje Kruis

Veiligheid begint bij kennis en training, en wij helpen je graag op weg naar een veiligere toekomst!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts

Vraag een offerte aan