BHV

BHV cursus incompany

Deze cursus is er niet alleen om je te trainen in het uitvoeren van levensreddende, (niet-)spoedeisende handelingen, maar ook om jou op een plezierige en boeiende manier te trainen tot een echte BHV’er. Investeer vandaag nog in jouw eigen veiligheid, die van jouw collega’s en de werkomgeving die jullie delen. Bij Novanorm geloven we dat leren ook leuk kan zijn, en met onze BHV incompany cursus creëren we een training die niet alleen levens kan redden, maar ook perfect aansluit bij de werkomstandigheden van jouw bedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat we een voorstel op maat kunnen aanbieden.

Wat is een BHV cursus?

Een BHV cursus is ontwikkeld om bedrijfshulpverleners op te leiden zodat zij adequaat kunnen reageren op onvoorziene noodsituaties binnen de organisatie. Of het nu gaat om brandbestrijding, EHBO of evacuatie: bedrijfshulpverleners spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van zowel medewerkers als bezoekers. Tijdens een BHV training leer je om snel en effectief te handelen, paniek te voorkomen en levensreddende handelingen toe te passen.

Cursus details

BHV cursus incompany

Inhoud

Levensreddende, (niet-)spoedeisende handelingen, blussen, ontruimen (lesmethodiek 112-4U.nl)

Duur

4 tot 6,5 uur inclusief pauzes. Incompany-trainingen zijn op maat; duur is afhankelijk van de wensen

Uniek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locaties

Incompany

Prijs

O.b.v. aanvraag offerte

De ziep
Incompany
Lees verder
Tempo van de cursus is erg fijn. Niet te lang doorgaan. Dat is top!
Co Deij
Groessen
Lees verder
Goede actieve sfeer en beleving en goede interactie met cursusleiders
Rachel
Groessen
Lees verder
Ik vond het een hele leerzame ervaring. Ik heb er erg veel door geleerd op een leuke, interactieve en duidelijk manier. De cursus is laagdrempelig, fouten maken is oké en je krijgt op een fijne manier feedback aangeboden. Zeker een aanrader voor de eerste BHV en om BHV te herhalen.
Janneke
Groessen
Lees verder
Sfeer tijdens de cursus was prettig. Het lesgeven ging vlot en duidelijk. Duidelijke en prettige uitleg. Alles was goed verzorgd.
Mehria Ghaderi
Groessen
Lees verder
Enthousiaste en gepassioneerde docenten die de cursus leuk en interessant maken. Top gedaan!
Jasper Bosman
Incompany
Lees verder
Goede gedreven leerkracht, enthousiast!
Bram Mulder
Incompany
Lees verder
Goede training met oog voor persoonlijke en bedrijfsbelangrijke punten.
Ruben
Incompany
Lees verder
Duidelijke en praktische uitleg. Niet saai maar wel doeltreffend
Willem Koster
Incompany
Lees verder
Het was een aangename leerzame training ben blij dat ik hem gevolgd heb
Jonneke Klaverstijn
Incompany
Lees verder
Fijne docent die afstemt op de vragen van de groep. Fijn dat incompany is.
Maud Korteweg
Groessen
Lees verder
Was een hele goeie ervaring en was zeer duidelijk uitgelegd. Top cursus ervaring.
Carola
Incompany
Lees verder
Fijne instructeurs. Goede uitleg, hielden iedereen bij de les.
Thomas
Incompany
Lees verder
Super! Fijne gezellige docenten. Duidelijke uitleg en in voor een grapje na z’n lange dag werk. Alles weer helemaal duidelijk.
Janneke
Incompany
Lees verder
Fijne training met heel helder taalgebruik. Genoeg aandacht voor vragen en oefening. Fijn om de reanimatie goed geoefend te hebben.
Emke
Incompany
Lees verder
Heldere uitleg met veel verwijzingen naar de praktijk, dit geeft een duidelijk beeld van het belang van handelen in nood situaties.
Verhagen
Voorschoten
Lees verder
Het was weer een prima cursus en een top lunch.
Vorige
Volgende

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze BHV cursussen, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem contact met ons op of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te verkrijgen in de situatie binnen je eigen organisatie.

Waarom een BHV cursus incompany volgen?

Het organiseren van de cursus binnen jouw organisatie biedt aanzienlijke voordelen. Zo bespaar je niet alleen tijd en kosten doordat medewerkers niet hoeven te reizen naar externe locaties, maar heb je ook controle over de planning. Hierdoor kan de cursus worden ingepland op momenten die het beste passen bij de operationele behoeften van jouw bedrijf. Bovendien biedt een BHV incompany cursus een praktische en efficiënte manier om ervoor te zorgen dat jouw personeel goed is opgeleid in veiligheidsprocedures en -praktijken, wat resulteert in een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Wat leer je tijdens een BHV cursus?

Onze BHV cursus is opgebouwd uit verschillende onderdelen die zich richten op specifieke aspecten van bedrijfshulpverlening. Door deel te nemen aan deze cursus werk je aan je kennis en vaardigheden op het gebied van:

  • Eerste hulp

Je leert hoe en wanneer je doeltreffend kunt handelen bij ongevallen op de werkvloer. Van het snel inschatten van de situatie tot het toepassen van reanimatie en het verzorgen van eerste hulp bij verwondingen. Na het volgen van onze cursus kan je eerste hulp verlenen.

  • Brandbestrijding

Ontdek niet alleen welke soorten brandblussers er zijn, maar leer je ook hoe je ze als een echte pro inzet wanneer dat nodig is. Leer direct uit de praktijk hoe je snel kunt reageren bij het ontdekken van een brand, inclusief het waarschuwen van anderen, het oproepen van hulp en het volgen van de juiste protocollen.

  • Ontruiming

Je leert niet alleen hoe je een gebouw snel en doeltreffend evacueert, maar ook hoe je een slim evacuatieplan bedenkt en uitvoert dat perfect past bij jouw werkomgeving. Cursisten ontwikkelen de vaardigheden om een georganiseerde en veilige evacuatie te leiden als de nood aan de man is.

  • Communicatie

Cursisten ontwikkelen vaardigheden om helder te communiceren en coördineren, zowel intern als extern. Van het snel verspreiden van waarschuwingen tot het effectief samenwerken met hulpdiensten: In dit onderdeel van de cursus leer je niet alleen begrijpen hoe belangrijk communicatie is, maar je wordt ook direct getraind in doeltreffend handelen.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en trainingen gevolgd bij Novanorm.

BHV cursussen op locatie van Novanorm

Bij Novanorm bieden we verschillende BHV cursussen aan. Onze deskundige instructeurs zullen jou de kennis en vaardigheden bieden die je nodig hebt om jouw BHV certificaat te behalen. De verschillende trainingen die wij aanbieden zijn:

BHV

Deze cursus kan zowel op een trainingslocatie gevolgd worden als incompany gegeven worden. Tijdens de algemene BHV cursus leren deelnemers hoe ze moeten reageren op brand, ongevallen en medische noodgevallen, en hoe ze eerste hulp moeten verlenen. Ook leren ze hoe ze moeten evacueren en communiceren tijdens noodsituaties.

BHV in 30 minuten

BHV in 30 minuten, ofwel BHV30, is dé nieuwste innovatieve en tijdbesparende BHV-training van Novanorm. Deze complete training combineert een online theoriegedeelte en toets met een persoonlijke 1-op-1 competentietoetsing, waarbij cursisten oefeningen uitvoeren op het gebied van onder andere reanimatie, AED, brandbestrijding en ontruiming. De training is speciaal ontwikkeld voor organisaties die hun medewerkers snel en effectief willen opleiden tot BHV’er.

BHV cursus met kinder-EHBO

In deze training leer je eerste hulp te verlenen bij ongevallen waarbij baby’s en kinderen betrokken zijn. Deze cursus combineert Kinder-EHBO met BHV voor volwassenen, het bestrijden van een beginnende brand en hoe je een gebouw moet ontruimen.

BHV extra

Naast de algemene BHV cursussen biedt Novanorm ook verdiepende trainingen aan. Want wat is een BHV-team zonder een Hoofd BHV of een ploegleider? Ook een BBMI-cursus, de cursus Preventiemedewerker en training voor een ontruimingsoefening zijn te volgen bij Novanorm.

Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen.

Kosten van een BHV incompany cursus

Veiligheid mag geen luxe zijn. Novanorm biedt betaalbare BHV cursussen die voldoen aan de hoogste normen. De prijs voor een BHV cursus op locatie is afhankelijk van de tijdsduur en eventueel specifieke bedrijfswensen. Voor een exacte prijsopgave voor een incompany cursus, raden we aan om een offerte aan te vragen, zodat we een voorstel op maat kunnen aanbieden.

Accreditaties

Bij Novanorm staat kwaliteit en veiligheid voorop.
Daarom zijn onze cursusmaterialen en examinering zorgvuldig aangepast aan de richtlijnen en regelementen van deze instanties:

BHV incompany cursus aanvragen bij Novanorm

Novanorm biedt diverse veiligheidstrainingen aan, zowel incompany, online, als via open-inschrijving op een van onze locaties in Nederland. Met de veiligheidstrainingen van Novanorm kun je rekenen op:

  • De onderwerpen zijn allen need-to-know, weggelaten is nice-to-know. Focus op noodzakelijke kennis.
  • Dankzij focus op het essentiële kunnen we cursussen aanbieden in verschillende tijdsduren.
  • Door efficiënte aanpak kunnen herhalingscursisten en nieuwe cursisten in dezelfde groep deelnemen.
  • Resultaat: goed getrainde hulpverleners die voorbereid zijn op noodsituaties.
  • Onze bussen zijn uitgerust met watertanks en slanghaspels. Wij brengen dus alles zelf mee.
  • Iedere cursist krijgt bij ons de beschikking over een eigen reanimatiepop.

 

Ben je geïnteresseerd in een BHV cursus op locatie? Neem dan contact op.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over onze BHV incompany cursus.

Is BHV wettelijk verplicht?

Volgens de Arbowet (Arbeidsomstandighedenwet) zijn werkgevers verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening om de veiligheid en gezondheid van werknemers te waarborgen. Dit omvat onder andere het aanstellen en opleiden van voldoende BHV’ers, zodat zij kunnen ingrijpen bij noodsituaties op de werkvloer.

Zijn Novanorm's BHV certificaten erkend?

Ja, onze BHV-certificaten zijn erkend en voldoen aan de wettelijke normen conform de filosofie van 112-4u. Novanorm staat garant voor hoogwaardige trainingen die voldoen aan de geldende eisen.

Voor wie is een BHV incompany cursus geschikt?

Een BHV incompany cursus is geschikt voor alle organisaties die hun medewerkers willen trainen in bedrijfshulpverlening op hun eigen locatie. Door de cursus intern te organiseren, kunnen medewerkers specifiek worden getraind in noodsituaties die relevant zijn voor hun werkplek, wat de effectiviteit van de BHV-training vergroot.

Hoe lang is een BHV certificaat geldig?

Het BHV certificaat van Novanorm is één jaar geldig.

Hoe kan ik mijn BHV certificaat vernieuwen?

Na afloop van de geldigheidsperiode van het certificaat moeten BHV’ers een herhalingscursus volgen om hun certificaat te vernieuwen en hun kennis up-to-date te houden. Novanorm ontzorgt haar klanten volledig, door jaarlijks tijdig oproepen te sturen geruime tijd voordat certificaten aflopen.

Vraag een offerte aan