BHV

BHV in 30 minuten

BHV in 30 minuten, ofwel BHV30, is dé nieuwste innovatieve en tijdbesparende BHV-training van Novanorm. De training is speciaal ontwikkeld voor organisaties die hun medewerkers snel en effectief willen opleiden tot BHV’er. Deze complete training combineert een online theoriegedeelte en toets met een persoonlijke 1-op-1 competentietoetsing, waarbij cursisten oefeningen uitvoeren op het gebied van onder andere reanimatie, AED, brandbestrijding en ontruiming. Herhalingscursisten beheersen door de combinatie van theorie (e-learning) en toetsing binnen 30 minuten alle competenties die een BHV’er moet bezitten. Ook nieuwe BHV cursisten kunnen deelnemen. In dat geval wordt de BHV30 training uitgebreid met 15 minuten competentietraining voorafgaand aan de toetsing.

 

Voordelen van BHV30

  • Kostenbesparend: Aanzienlijk verlaagde verletkosten daar de cursist slechts een korte tijd niet inzetbaar is.
  • Tijdbesparend: Met slechts 30 minuten voor de 1-op-1 praktijktraining, word je snel opgeleid zonder langdurige klassikale sessies.
  • Flexibel: De online theorie en toets volg je op elk gewenst moment en op elke locatie met internettoegang voorafgaand aan de 1-op-1 praktijk.
  • Persoonlijke aandacht: 1-op-1 praktijk zorgt voor individuele begeleiding en directe feedback op de prestaties van de cursist.
  • Incompany training: We verzorgen de praktijktraining binnen jouw bedrijf, waardoor je reistijd en kosten bespaart.

 

Voor wie is BHV30 bedoeld?

Deze training is geschikt voor alle medewerkers die opgeleid moeten worden tot BHV’er binnen hun organisatie. BHV30 is een uitstekende keuze voor ervaren bedrijfshulpverleners die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen.

 

Inhoud van de training

BHV30 bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Online theorie en toets: De cursisten volgen een interactieve online cursus, die de basisprincipes van BHV behandelt. Na afronding van de cursus wordt hun kennis getoetst met een online examen.
  2. 1-op-1 praktijktoetsing: Na succesvolle afronding van de online theorie en toets, volgen de cursisten een persoonlijke competentietoetsing. De training omvat onder andere reanimatie, het gebruik van een AED, 112-simulatie, verslikking en verstikking en brandbestrijding.
  3. Certificering: Na succesvolle afronding van zowel de online als de praktijktraining, ontvangt de cursist diens digitale BHV-certificaat.

 

Novanorm: Technologie en competentiegerichte trainingen

Bij Novanorm geloven we in het gebruik van moderne technologie om effectieve en competentiegerichte trainingen te bieden. BHV30 hebben we ontwikkeld met deze filosofie in gedachten, waarbij we de voordelen van online leren combineren met persoonlijke praktijkervaring om een efficiënte en impactvolle BHV-training te leveren.

Simpel is dus het keywoord. Want hoe krachtiger de BHV training, hoe hoger het leerrendement en hoe groter de kans dat iemand het geleerde ook kan toepassen in een noodsituatie.

Schrijf jouw medewerkers nu in voor BHV30! Vraag een offerte aan en zorg ervoor dat jouw medewerkers snel, effectief en met persoonlijke aandacht worden opgeleid om de veiligheid in jouw organisatie te verhogen.

Cursus details

BHV in 30 minuten

Inhoud

Reanimatie, levensreddende en (niet-)spoedeisende handelingen, blussen, ontruimen

Duur

15 minuten per herhalingscursist, uitgebreid met 15 minuten voor nieuwe cursisten

Uniek

Meest efficiënte BHV-training in de markt

Grootte

Maximaal 16 cursisten

Locaties

Incompany

Prijs

O.b.v. aanvraag offerte, afhankelijk van het aantal cursisten

Offerte aanvragen

BHV in 30 minuten

Gecertificeerde
opleidingen

Diverse trainingslocaties
of incompany

Leer van experts

Bekijk ook onze andere cursussen

Neem contact met ons op

Heb je vragen over deze cursus, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op