BHV online

Wil jij jouw kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening op peil brengen? Dan is de online BHV-cursus van Novanorm perfect voor jou. Ontdek alle BHV-geheimen comfortabel vanaf je eigen beeldscherm in jouw eigen tijd. Maar let op: met deze cursus ben je niet volledig gecertificeerd! Wil je je erkende en volledige BHV-certificaat behalen? Volg dan aanvullend een van onze BHV-praktijkcursussen. Check snel ons volledige BHV-cursusaanbod!

Haal jouw BHV certificaat online!

Deze cursus is geschikt voor zowel BHV-beginners als doorgewinterde BHV’ers. Je volgt de BHV-cursus volledig online, op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Klinkt goed, toch? De training schaf je gemakkelijk aan via de knop onderaan deze pagina. Je rekent af via iDEAL, waarna je direct aan de slag kunt. De cursus bevat alle theorie van een BHV-training. Na afloop van de theorie volgt er een examen. Bij positieve afronding ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je de BHV-theorie positief doorlopen hebt.

Maar let op! Hiermee ben je nog geen volledig gecertificeerde BHV’er. Wil je die titel wel claimen en aan de slag gaan als echte gecertificeerde BHV’er? Volg dan een van onze BHV-praktijkcursussen incompany of op open inschrijving op een locatie bij jou in de buurt. De keuze is aan jou!

Cursus details

BHV cursus online

Inhoud

Levensreddende, (niet-)spoedeisende handelingen, branddriehoek, ontruimen

Duur

Op eigen tempo

Uniek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locaties

Online

Prijs

€95,00 (excl. btw)

Aanmelden

Na het afrekenen kan je als individuele gebruiker direct met de cursus starten. Wil je meerdere gebruikers aanmelden, vul dan onderstaand formulier in, of neem contact met ons op.

Let op: met deze cursus ben je niet volledig gecertificeerd!

Voordelen van een online BHV cursus

De online BHV-cursus van Novanorm brengt niet alleen meer kennis, maar ook een schatkist met andere voordelen met zich mee! Met de online cursus profiteer je van:

1. Meer flexibiliteit

Met onze online BHV-cursus bepaal jij de regels. Of je nu in je pyjama op de bank ligt, in een chic kantoor zit of stiekem BHV-skills traint onderweg: onze online BHV training kun je op ieder gewenst moment volgen.

2. De mogelijkheid te leren op jouw eigen tempo

Niemand kent jouw leertempo beter dan jijzelf. Met onze online BHV cursus bepaal je zelf hoe snel je door de verschillende onderdelen gaat. Heb je behoefte aan extra uitleg of wil je bepaalde onderwerpen herhalen? Het kan allemaal, op jouw eigen tempo.

3. Toegang tot actuele informatie

Veiligheidsprotocollen en EHBO-richtlijnen kunnen veranderen. Ons online BHV cursusprogramma wordt regelmatig geüpdatet, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste en meest relevante informatie.

4. Een interactieve leerervaring

Ons online BHV cursusprogramma biedt een interactieve leerervaring met realistische scenario’s. Zo ben je optimaal voorbereid op situaties in de praktijk. Doorloop deze leerervaring en word een BHV’er die altijd voorbereid is op alles wat in de praktijk kan voorkomen. Geen saaie lesstof, maar een programma vol met leuke en leerzame momenten!

Meld je eenvoudig aan

Meld je eenvoudig aan via de website en start direct met jouw online BHV cursus of vraag een offerte op maat aan voor een groep deelnemers!

Online BHV cursusprogramma van Novanorm

Onze online BHV cursus behandelt uiteenlopende onderwerpen om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op elke noodsituatie. Van serieuze zaken tot buitengewoon boeiende onderwerpen – ons uitgebreide programma zorgt ervoor dat je niet alleen goed voorbereid bent, maar ook met plezier kunt leren. Enkele onderdelen van ons uitgebreide programma zijn:

  • Levensbedreigende, spoedeisende en niet-spoedeisende ongevallen

Leer het herkennen en aanpakken van levensbedreigende situaties. Spoedeisende of niet-spoedeisende ongevallen? Geen probleem, we got you covered!

  • Bewustzijns- en ademhalingscontrole

Leer bewustzijns- en ademhalingscontrole toepassen bij slachtoffers

  • Wanneer 112 of huisarts(enpost) bellen

Krijg de ultieme gids voor wanneer je het beste 112 of de huisarts(enpost) kunt bellen

  • Reanimatie volwassene, reanimatie kind en baby

Krijg instructies voor effectieve reanimatie bij verschillende leeftijdsgroepen

  • Verslikking/verstikking volwassene, kind en baby

Leer doeltreffend te handelen bij verschillende leeftijdsgroepen. Verslikking of verstikking? Jij weet er raad mee! 

  • Ernstige bloeding stoppen met schone doek

Leer hoe je een ernstige bloeding stopt met gebruik van een schone doek

  • Hoog- en laagenergetische trauma’s (botbreuken, nekletsel e.d.)

Leer meer over herkenning en eerste hulp bij botbreuken, nekletsel en meer

  • Niet-spoedeisende handelingen via de EHBO-app

Leer efficiënt de 112-4u EHBO-app gebruiken voor niet-spoedeisende situaties. Swipe je weg naar veiligheid!

  • Branddriehoek en blusmiddelen

Krijg meer informatie over de branddriehoek en effectief gebruik van blusmiddelen

  • Ontruimen van een gebouw

Ontwikkel vaardigheden voor een georganiseerde en veilige evacuatie van een gebouw

De cursus bevat alle theorie van een BHV-training. Na afloop van de theorie volgt er een examen. Bij positieve afronding ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je de BHV-theorie positief doorlopen hebt. Waarom saai leren als het ook interactief én leuk kan zijn? Schrijf je in en maak jouw werkplek een stukje veiliger!

Aanvullende BHV praktijkcursussen

Als je de ambitie hebt om als officieel gecertificeerde BHV’er aan de slag te gaan, raden we je aan om deel te nemen aan een van onze praktijkgerichte BHV-cursussen. Of je nu de voorkeur geeft aan een incompany-ervaring binnen je bedrijf of deel wilt uitmaken van onze open inschrijvingen, de keuze is aan jou. Bij de open inschrijvingen kun je zelfs een locatie kiezen die voor jou het handigst is. Hier staan de praktische vaardigheden centraal, waardoor je effectief kunt reageren in noodsituaties. En voor degenen die met de kleintjes werken, hebben we de perfecte toevoeging: een cursus kinder-EHBO, speciaal ontworpen om veilig en effectief te handelen bij noodsituaties op kinderdagverblijven en peuterscholen.

BHV30

Een BHV certificaat in 30 minuten, ofwel BHV30, is dé nieuwste innovatieve en tijdbesparende BHV-training van Novanorm. De training is speciaal ontwikkeld voor organisaties die hun medewerkers snel en effectief willen opleiden tot BHV’er. Deze complete training combineert een online theoriegedeelte en toets met een persoonlijke 1-op-1 competentietoetsing, waarbij cursisten oefeningen uitvoeren op het gebied van onder andere reanimatie, AED, brandbestrijding en ontruiming. Herhalingscursisten beheersen door de combinatie van theorie (e-learning) en toetsing binnen 30 minuten alle competenties die een BHV’er moet bezitten. Ook nieuwe BHV cursisten kunnen deze BHV cursus volgen. In dat geval wordt de BHV30 training uitgebreid met 15 minuten competentietraining voorafgaand aan de toetsing.

De prijs voor de BHV30 training is afhankelijk van het aantal cursisten. Vraag voor een prijsopgave een vrijblijvende offerte aan. 

BHV cursus

BHV cursus kosten

De investering in jouw veiligheid bedraagt slechts €95,00 (excl. btw) per persoon. Je rekent eenvoudig af via iDEAL. Na betaling krijg je direct toegang tot de cursus. Voor bedrijven die meerdere gebruikers willen aanmelden, bieden wij maatwerkoplossingen. Vul het formulier in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Let op: Met deze cursus ben je niet volledig gecertificeerd! Wil je het complete BHV-certificaat behalen en als volwaardig BHV’er aan de slag gaan? Schrijf je dan in voor een van onze praktijkgerichte BHV-cursussen.

BHV cursus online volgen bij Novanorm

Novanorm biedt diverse veiligheidstrainingen aan, zowel online, als incompany en via open inschrijving op een van onze locaties in Nederland. Met onze fysieke trainingen behaal jij gemakkelijk en snel je erkende certificaat, van diverse BHV cursussen tot EHBO & reanimatie-, RI&E-, VCA- en logistieke trainingen. Ook kun je je kennis bijspijkeren via een van onze online cursussen. Met de veiligheidstrainingen van Novanorm kun je rekenen op:

✔ Gecertificeerde opleidingen

✔ Diverse trainingslocaties of incompany

✔ Training van veiligheidsexperts

Wil je een stap zetten naar een veiligere werkomgeving? Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor de online BHV cursus. Veiligheid begint bij kennis en training, en met Novanorm wordt leren over veiligheid niet alleen een prioriteit, maar ook een leuke ervaring!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de veelgestelde vragen over onze online BHV cursus.

Zit er een praktijkonderdeel bij de BHV cursus online?

Nee, onze online BHV cursus omvat alleen theorie. Er worden wel praktijkgerichte onderdelen behandeld, zij het virtueel. Via realistische scenario’s en interactieve simulaties ontwikkel je de benodigde vaardigheden voor noodsituaties.

Hoe werkt de betaling van de online cursus?

De betaling van de e-learning verloopt eenvoudig via iDEAL. Na de betaling krijg je direct toegang tot het cursusmateriaal en kun je beginnen met de training.

Hoe krijg ik toegang tot de online BHV training?

Na succesvolle betaling ontvang je automatisch een e-mail met jouw toegangscode en instructies voor het starten van de online BHV cursus.

Ben ik als thuiswerker verplicht om een BHV certificaat te hebben?

Hoewel er geen wettelijke verplichting is voor thuiswerkers om een BHV-certificaat te hebben, kan het wel bijdragen aan een veiligere werkomgeving. Het volgen van de BHV cursus online biedt thuiswerkers waardevolle kennis en vaardigheden om adequaat te handelen in geval van noodsituaties.

Wat gebeurt er als ik niet slaag voor de online BHV cursus?

Bij Novanorm streven we naar een succesvol resultaat voor onze deelnemers. Als je niet slaagt, bieden we ondersteuning en mogelijkheden voor één herkansing.

Is het behalen van de online BHV cursus voldoende voor certificering?

Nee, de online BHV cursus biedt waardevolle kennis maar resulteert niet in volledige certificering. Voor een volledig BHV-certificaat raden we aan aanvullende praktijkcursussen te volgen.

Vraag een offerte aan