BHV Amsterdam

BHV Amsterdam

BHV-cursussen in Amsterdam verzorgd door Novanorm

Zoekt u naar een erkende BHV-cursus in de hoofdstad? Novanorm verzorgt professionele BHV-trainingen in Amsterdam voor diegenen die zich willen bekwamen in bedrijfshulpverlening. Onze incompany trainingen zijn ideaal voor organisaties die op hun eigen locatie getraind willen worden. Voor individuele aanmeldingen bieden wij de keuze tussen een interactieve online BHV cursus of deelname aan een praktische training in één van onze vele trainingscentra verspreid over het land, beschikbaar via open inschrijving.

Belang van Bedrijfshulpverlening

Bedrijfshulpverlening is een wettelijke eis voor iedere werkgever in Nederland, ook in Amsterdam. BHV’ers spelen een belangrijke rol bij het verlenen van eerste hulp, het beheersen van brand en het coördineren van een veilige evacuatie in geval van noodsituaties.

Wat biedt een BHV-cursus van Novanorm?

De BHV-cursussen van Novanorm in Amsterdam zijn ontwikkeld om u alle noodzakelijke kennis en vaardigheden bij te brengen om als bedrijfshulpverlener te kunnen optreden. U leert via onze e-learning platform over de theorie en past deze toe tijdens de praktijktrainingen, waarbij u ervaring opdoet met EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een BHV-certificaat dat één jaar geldig is.

Wilt u meer informatie over onze BHV-cursussen in Amsterdam of bent u geïnteresseerd in het verhogen van de veiligheid binnen uw organisatie? Ontdek meer over ons cursusaanbod of neem contact op met Novanorm. Wij helpen u graag verder met professionele veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op