BHV Amersfoort

BHV Amersfoort

Professionele BHV-opleidingen in Amersfoort door Novanorm

Op zoek naar een kwalitatieve BHV-opleiding in Amersfoort? Novanorm verzorgt complete BHV-cursussen die u opleiden tot een bekwaam bedrijfshulpverlener. Kies voor ons incompany aanbod om de training op uw eigen locatie te ervaren, opteer voor onze flexibele online BHV cursus, of schrijf u in voor een cursus bij onze trainingscentra in Veenendaal, Nieuwegein, of andere Nederlandse steden via onze open inschrijving.

BHV: Een cruciale schakel in bedrijfsveiligheid

Elke onderneming in Nederland, inclusief die in Amersfoort, is wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. BHV’ers zijn getraind om eerste hulp te verlenen, brand te bestrijden en evacuaties te coördineren in geval van calamiteiten.

Wat u kunt verwachten van Novanorm’s BHV-cursus in Amersfoort

Met Novanorm’s BHV-cursussen in Amersfoort, kunt u rekenen op een grondige voorbereiding op noodgevallen. Via onze e-learning modules doorloopt u de theorie, waarna u in de praktijk gaat met scenario’s zoals EHBO, reanimatie en het gebruik van blusmiddelen. Het succesvol afronden van de cursus resulteert in een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee u als bedrijfshulpverlener een veilige omgeving in uw bedrijf garandeert.

Heeft u interesse in een BHV-cursus in Amersfoort of wilt u meer informatie over onze trainingen in Veenendaal, Nieuwegein, of elders? Bekijk ons aanbod aan cursussen of neem contact op voor advies op maat. Novanorm helpt u graag verder met het verhogen van de veiligheid op uw werkplek.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op