BHV Apeldoorn

BHV Apeldoorn

BHV-cursussen op Maat in Apeldoorn door Novanorm

Wilt u de veiligheidsvaardigheden van uw team in Apeldoorn verbeteren? Novanorm levert kwalitatieve BHV-cursussen verspreid over Nederland, met mogelijkheden voor een incompany BHV-cursus direct bij u op de zaak in Apeldoorn. Daarnaast kunt u kiezen voor een cursus dichtbij huis met onze open inschrijvingen of uw BHV-theorie versterken via onze online cursus. Ontdek de efficiëntie van onze BHV30-methode, die een snelle, persoonlijke training combineert met e-learning, ideaal voor de drukke agenda’s binnen uw bedrijf in Apeldoorn.

Wat is Bedrijfshulpverlening (BHV)?

In lijn met de Arbeidsomstandighedenwet moet elke werkgever in Apeldoorn doeltreffende maatregelen treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Dit omvat de verantwoordelijkheid voor eerste hulp bij ongelukken, het bestrijden van brand en het evacueren van alle aanwezigen in geval van nood.

Professionele BHV-cursus Structuur door Novanorm

Verhoog de veiligheid op de werkvloer met Novanorm’s BHV-cursussen in Apeldoorn. Onze cursussen, die expertise combineren met drie decennia ervaring, bereiden u voor op noodsituaties met behulp van de nieuwste leermethoden. De leerstof wordt online aangeboden en afgesloten met een digitaal examen. De praktijktraining omvat levensreddende technieken zoals EHBO, reanimatie, maar ook brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na succesvolle voltooiing ontvangt u een BHV-certificaat, waarmee u officieel erkend wordt als bedrijfshulpverlener in Apeldoorn.

Bij Novanorm vindt u naast BHV ook andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO. Voor meer informatie over ons aanbod in Apeldoorn kunt u kijken bij ons cursusaanbod of contact opnemen voor persoonlijk advies.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op