BHV Veenendaal

BHV Veenendaal

BHV-trainingen in Veenendaal – Veiligheid voorop

Voor professionele en praktijkgerichte BHV-trainingen in Veenendaal, staat Novanorm voor u klaar. Of u nu kiest voor onze flexibele incompany BHV-cursussen die wij bij u op locatie verzorgen, onze toegankelijke open inschrijving BHV-trainingen, waaronder in Veenendaal, of de gemak van onze online BHV-cursussen, wij bieden een geschikte oplossing voor elke organisatie in Veenendaal. Onze BHV30-methode is speciaal ontwikkeld voor een snelle, doch grondige, opfrissing van BHV-vaardigheden via een combinatie van e-learning en praktijktraining.

Waarom BHV belangrijk is voor uw onderneming in Veenendaal

Elke werkgever in Veenendaal is wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben, conform de Arbeidsomstandighedenwet. Dit omvat het voorbereiden van uw medewerkers op het adequaat handelen bij ongevallen, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een evacuatie.

Kenmerken van onze BHV-cursussen in Veenendaal

De BHV-trainingen van Novanorm in Veenendaal zijn interactief, met een goede balans tussen theorie en praktijk. We behandelen belangrijke onderwerpen zoals levensreddend handelen, reanimatie, brandbestrijding en ontruimingstechnieken. De training wordt afgesloten met een certificaat dat de deelnemers bekwaam verklaart in bedrijfshulpverlening voor de duur van één jaar.

Naast BHV bieden we in Veenendaal ook een scala aan andere veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO. Bezoek onze cursuspagina voor het volledige aanbod of neem direct contact op via onze contactpagina voor persoonlijk advies en meer informatie over onze veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op