BHV Breda

BHV Breda

BHV Trainingen in Breda: Veiligheid voor Elke Werkplek

Zoek niet verder voor een BHV-cursus in Breda. Novanorm biedt een scala aan BHV-trainingen aan, perfect afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Of u nu behoefte heeft aan een incompany BHV-cursus direct op uw locatie in Breda, of de voorkeur geeft aan deelname via onze open inschrijving op een van onze vele locaties landelijk verspreid, wij staan voor u klaar. Onze efficiënte online BHV cursus biedt daarnaast de flexibiliteit om theorie vanuit elke gewenste plek te volgen, terwijl de BHV30-methode de mogelijkheid biedt om in slechts 30 minuten de praktijk door te nemen, ondersteund door e-learning.

Wettelijke BHV Verplichtingen in Breda

Elk bedrijf in Breda dient te voldoen aan de eisen van de Arbeidsomstandighedenwet, welke vereist dat personeel bekwaam moet zijn in het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van branden en het adequaat evacueren van personen in geval van nood. De BHV-cursussen van Novanorm zorgen ervoor dat uw team deze essentiële vaardigheden effectief beheerst.

De BHV Opleidingservaring bij Novanorm in Breda

Met dertig jaar ervaring in veiligheidstrainingen, heeft Novanorm de kunst van BHV-cursussen verfijnd om een geïntegreerde leerervaring te bieden. Begin met onze interactieve e-learning modules, gevolgd door een online examen. Daarna zult u deelnemen aan praktijktrainingen in Breda, die vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures omvatten. Na een succesvolle afronding ontvangt u een BHV-certificaat, dat u bekwaamt als BHV’er voor de duur van één jaar.

Niet alleen in Breda, maar door heel Nederland biedt Novanorm een diversiteit aan veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO. Ontdek ons aanbod via de cursuspagina of neem contact op om meer te weten te komen over onze opleidingen en uw opties in Breda en daarbuiten.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op