BHV Eindhoven

BHV Eindhoven

Zoek je een BHV-cursus in Eindhoven? Novanorm biedt diverse BHV-trainingen aan, zowel incompany in Eindhoven als op andere locaties in Nederland via open inschrijving. Daarnaast kun je jouw theoretische kennis van BHV verbeteren met onze online BHV cursus. Uniek aan ons aanbod is de BHV30-methode, die een 1-op-1 BHV-training van 30 minuten binnen je eigen bedrijf combineert met een e-learning.

 

Wat houdt BHV precies in?

Conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet is iedere werkgever verplicht doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Dit omvat onder andere eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers en andere aanwezigen.

 

BHV-cursus bij Novanorm: wat kun je verwachten?

Bij Novanorm leer je tijdens een BHV-cursus hoe je de veiligheid van jezelf, je collega’s en je werkomgeving kunt waarborgen bij calamiteiten zoals brand en ongevallen. Met dertig jaar ervaring in het geven van BHV-cursussen blijven we innoveren en maken we gebruik van moderne technologie. De theorie wordt aangeboden via een e-learning en ook het theorie-examen wordt online afgenomen. Tijdens een praktijktraining oefen je onder andere EHBO, reanimatie, brand blussen en ontruimen. Na succesvol afronden ontvang je een BHV-certificaat, geldig voor één jaar. Als gecertificeerd BHV’er draag je bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Naast BHV-cursussen biedt Novanorm ook andere veiligheidstrainingen aan. Bekijk ons aanbod onder aan de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op