BHV Zwolle

BHV Zwolle

Zoekt u naar een BHV-training in Zwolle?

In Zwolle en omstreken staat Novanorm klaar om uw BHV-vaardigheden te versterken. U kunt kiezen voor een incompany BHV-cursus op maat bij u in het bedrijf, of inschrijven voor een van onze open cursussen op diverse locaties in Nederland. Voor wie zijn kennis wil opfrissen, bieden wij een uitgebreide online BHV-cursus aan. Onze exclusieve BHV30-methode is ideaal voor een snelle en effectieve 1-op-1 training binnen uw eigen onderneming, gecombineerd met interactief e-learning materiaal.

De betekenis van BHV uitgelegd

Elke werkgever in Zwolle is volgens de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om de veiligheid van werknemers te waarborgen met behulp van bedrijfshulpverlening. BHV beslaat essentiële taken zoals het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van beginnende branden en het evacueren van personeel en bezoekers in noodsituaties.

Wat kunt u verwachten van een BHV-cursus bij Novanorm?

Als u de verantwoordelijkheid voor veiligheid binnen uw werkomgeving in Zwolle serieus neemt, dan zijn de BHV-cursussen van Novanorm een uitstekende keuze. Al meer dan drie decennia zijn wij een toonaangevende aanbieder van BHV-trainingen, continu innoverend met de nieuwste technologieën. De cursus begint met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online examen. Daarnaast omvat de cursus een praktijkdag waar u vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatie leert. Na succesvolle afronding ontvangt u een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee u een cruciale rol speelt in de veiligheid van uw organisatie in Zwolle.

Bij Novanorm kunt u niet alleen terecht voor BHV-cursussen, maar ook voor andere veiligheidstrainingen zoals VCA en EHBO. Ontdek al onze veiligheidscursussen onderaan deze pagina of neem contact op voor persoonlijk advies en de mogelijkheden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op