4.5/5

BHV Zwolle

BHV Zwolle

BHV Zwolle

Als je het e-learning-examen van Novanorm haalt, kun je niet alleen het BHV Zwolle examen behalen, maar ook altijd en overal een certificering op orde hebben. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom moet elke werkgever effectieve maatregelen nemen op het gebied van eerste hulp bij een ongeval, brandbestrijding en evacuatie van medewerkers of aanwezigen.

Hoe zo’n BHV Zwolle certificaat bestellen?

Voor onze BHV Zwolle e-learning cursus kun je je inschrijven via de aanmeldknop. Je kunt je hier laten registeren. Je kunt de handleiding ook bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over onze cursussen. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het succesvol afleggen van het examen ontvang je een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. Zo kun je in de regio Zwolle altijd een BHV-certificaat bestellen!

Haal je BHV Zwolle certificaat vandaag!

Met de e-learning examens van Novanorm kunt je online een BHV-certificaat krijgen en je hebt zo’n BHV-examen al vanaf 95 euro. Daarnaast kun je al vanaf 87 euro het certificaat verlengen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en wij herinneren je eraan als dit verloopt. BHV Zwolle zorgt ervoor dat je altijd Arbo-standaardcertificeringen op zak hebt. Novanorm heeft zijn hoofdkantoor in Apeldoorn, maar opereert landelijk via zijn online platform. Daarom bedienen wij ook klanten in Zwolle. Bestel de BHV Zwolle online cursus direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bhv

Anderen bekeken ook:

BHV Den Haag | BHV Middelburg |BHV Groningen

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op