BHV Emmen

BHV Emmen

Professionele BHV-trainingen in Emmen

Op zoek naar gedegen BHV-trainingen in Emmen? Novanorm staat garant voor kwalitatieve bedrijfshulpverleningscursussen. Wij bieden incompany BHV-cursussen aan die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijf en uitgevoerd worden op uw eigen locatie. Daarnaast kunnen uw medewerkers deelnemen aan onze open inschrijving BHV-trainingen of kiezen voor de flexibiliteit van onze online BHV-cursussen. Voor zij die hun kennis snel willen opfrissen, hebben we de innovatieve BHV30-methode met een combinatie van e-learning en praktische training.

BHV: een essentiële schakel in uw veiligheidsbeleid in Emmen

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet is het voor iedere werkgever in Emmen verplicht om bedrijfshulpverlening op orde te hebben. Dit houdt in dat medewerkers moeten worden opgeleid om eerste hulp te verlenen, branden te bestrijden en evacuaties te leiden in geval van noodsituaties.

Kenmerken van de BHV-cursussen van Novanorm in Emmen

In de BHV-cursussen van Novanorm in Emmen staat praktijkgericht leren centraal. We besteden aandacht aan levensreddende handelingen, reanimatie, het gebruik van blusmiddelen en het coördineren van ontruimingen. Na het voltooien van de cursus ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat hen voor één jaar als bekwaam in bedrijfshulpverlening certificeert.

Naast BHV-trainingen verzorgt Novanorm in Emmen ook andere veiligheidscursussen, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige aanbod op onze cursuspagina of neem voor meer informatie en persoonlijk advies contact op via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op