Heftruck Cursus Tilburg

Heftruck Cursus Tilburg

Heftruck Cursus Tilburg

Heftruck cursus Tilburg stelt je in staat om binnen één uur voor drie jaar gecertificeerd te zijn. Novanorm.nl biedt als enige aanbieder in Nederland zowel praktijkcursussen als online examens. Dit stelt jou in staat om een keuze te maken tussen een praktijkdag of een online examen, welke beide aan de Arbo-norm voldoen. Een online examen zonder praktijk heeft als voordeel dat je sneller in het bezit bent van een certificaat, en het gemakkelijker kan verlengen. 

Met onze heftruckcursus ben jij op de hoogte van hoe je veilig kunt werken met een heftruck. Ook kun je dit aantonen door middel van ons erkende certificaat. Novanorm voldoet daarmee ook aan de huidige Arbowet. Wanneer je woonachtig bent in omgeving Breda of Tilburg en je een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm denkt met je mee!

Online Heftruck cursus Tilburg afleggen?

Hoe gaat het in zijn werk? Mocht je online jouw erkende heftruckcertificaat willen behalen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Van tevoren krijg je de theorie voor de heftruckcursus en jouw persoonlijke inlogcode via de mail toegestuurd.  De meerkeuzevragen worden getoond inclusief afbeeldingen. Ieder pakket wordt geleverd met één gratis herkansing, die je kunt gebruiken als je bij het eerste examen minder dan 12 vragen goed beantwoordt. Zo ben je verzekerd van een certificaat binnen één uur zonder hiervoor een heftruckcursus te Tilburg of Eindhoven af te leggen. Een praktijkdag is vaak duur en hierdoor is je personeel vaak uren niet inzetbaar voor andere klussen.

Heftruckcursus Eindhoven, Tilburg of omstreken zonder praktijk

Onze certificaten zijn ook te behalen in het Pools of Roemeens. Zo zijn je Roemeense en Poolse werknemers binnen één uur voorzien van een heftruckcursuscertificaat. Onze certificaten worden aangeboden vanaf € 95,– excl. btw en zijn geldig voor een periode van 3 jaar volgens de Arbo-norm. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Novanorm is beschikbaar via telefoon, e-mail en onze chatfunctie rechts onderin. Deze wordt direct doorgeschakeld naar de telefoon van onze werknemers zodat je snel antwoord krijgt.

arrow-icon-down.svg

Blijf in contact

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op