BHV herhaling

BHV herhaling

BHV herhaling: Houd jouw BHV-kennis up-to-date met Novanorm

Om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) op peil te houden, is het belangrijk om regelmatig een herhaling BHV te volgen. Bij Novanorm bieden we verschillende mogelijkheden om jouw BHV herhaling te regelen, zodat jij altijd goed voorbereid bent in geval van calamiteiten.

Verschillende mogelijkheden voor jouw BHV herhaling

Bij Novanorm kun je op diverse manieren jouw BHV herhaling organiseren:

  • Incompany bij je eigen bedrijf: Wij verzorgen de BHV herhaling bij jou op locatie, zodat jouw medewerkers in hun vertrouwde omgeving kunnen oefenen.
  • BHV30: Dit is een incompany cursus die slechts 30 minuten per medewerker duurt, zodat zij snel en efficiënt hun BHV-kennis kunnen opfrissen.
  • Open inschrijving: Schrijf je in voor een BHV herhalingscursus op een van de vele locaties in het land, zodat je samen met anderen jouw BHV-vaardigheden kunt oefenen. Perfect voor zzp’ers of kleinere bedrijven.

Deze trainingen bestaan uit een combinatie van een e-learning en een praktijktraining, waardoor je zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden opdoet. Het is ook mogelijk om alleen de e-learning te volgen:

  • BHV cursus online: Als je alleen jouw BHV-theorie wilt opfrissen, kun je kiezen voor onze online BHV cursus.

Meld je aan voor een herhaling BHV bij Novanorm

Ben je klaar om jouw BHV-kennis op te frissen en jouw vaardigheden te oefenen? Kies dan de optie die het beste bij jou en jouw bedrijf past en meld je aan voor een herhaling BHV bij Novanorm. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op