4.5/5

VCA Cursus Online

VCA Cursus Online

VCA-cursus online afronden zonder praktijkdag? VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Inmiddels zijn meer dan 15.000 bedrijven VCA gecertificeerd. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Onze online VCA-certificaten bieden een meerwaarde doordat jij aantoonbaar veilig en gezond werken belangrijk vindt. We werken volgens de wetgeving. Heb je geen behoefte om ieder jaar opnieuw een praktijkdag bij te wonen en focus jij liever op je eigen taken? Een VCA-cursus van Novanorm laat jou online je certificaat behalen én verlengen. Zo ben jij te allen tijde in een mum van tijd VCA gecertificeerd!

Voordelen van een VCA-cursus online

Of je nu in het noorden of helemaal in het zuiden woonachtig bent, het voordeel van ons online examen is dat je binnen een uur officieel VCA gecertificeerd bent zonder naar een praktijklocatie af te reizen. Hierdoor heb je meer tijd over voor andere werkzaamheden. Ook kun je met ons digitale examen op jouw eigen tempo de theorie bestuderen en het examen maken. Vaak ben je al op de hoogte van de principes doordat je in het verleden veel werkervaring heeft opgedaan of al VCA-certificaten of -cursussen hebt ervaren. Een VCA-cursus en bijbehorend certificaat online laat jou weer aantoonbaar gecertificeerd zijn, waar je ook gaat en staat.

Officieel gecertificeerd binnen één uur!

Met Novanorm school jij jezelf of jouw personeel in een mum van tijd. Naast onze VCA-certificaten bieden we ook BHV, EHBO en heftruck cursussen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op