VCA Cursus Online

VCA Cursus Online

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer

Bij Novanorm staat veiligheid op de werkplek centraal. Daarom bieden we uitgebreide VCA-cursussen aan die gericht zijn op het bevorderen van veilige en gezondheidsbewuste werkomstandigheden. Hoewel we geen online VCA-cursussen aanbieden, is ons aanbod van incompany trainingen en open inschrijvingen in Nieuwegein en Groessen een uitstekend alternatief om uw VCA-certificering te behalen.

Incompany VCA cursussen

Wij begrijpen dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij hun specifieke werksituatie. Onze incompany VCA-cursussen zijn de perfecte oplossing voor teams die samen willen leren en hun veiligheidskennis willen versterken, direct in de context van hun eigen werkomgeving.

Open inschrijvingen

Voor professionals die individueel of in kleinere groepen willen leren, bieden we VCA-cursussen aan op locatie in Nieuwegein en Groessen. Deze cursussen zijn ideaal voor wie op zoek is naar een klassikale leerervaring met de begeleiding van ervaren instructeurs.

Ons aanbod

  • B-VCA: Basisveiligheid VCA voor operationele medewerkers.
  • VOL-VCA: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA.
  • VIL-VCU: Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU.

Waarom Novanorm?

Novanorm staat bekend om haar kwalitatieve cursusmaterialen, ervaren trainers en praktijkgerichte benadering. Wij zorgen ervoor dat u niet alleen slaagt voor het examen, maar dat u de veiligheidsprincipes ook echt kunt toepassen in de praktijk.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze VCA-cursussen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste veiligheidstraining voor uw organisatie.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op