4.5/5

Kosten Heftruckcertificaat

Kosten Heftruckcertificaat

Kosten Heftruckcertificaat

De Kosten van een heftruckcertificaat kunnen gauw oplopen wanneer je bedenkt dat je personeel ieder jaar een werkdag mist vanwege praktijkcursussen. Naast dit gegeven kosten praktijkdagen vaak ook meer dan online certificaten. Bij Novanorm.nl ben je vanaf €95,– in staat om je heftruckcertificaat te behalen. Je legt online een examen af met 20 meerkeuzevragen, waarbij je de theorie van tevoren opgestuurd krijgt. De kosten van het heftruckcertificaat worden op die manier gedrukt. Met onze heftruckcursus ben je op de hoogte van de wetgeving en wijze van handelen omtrent heftrucks op de werkplaats. Dit kun je aantonen door middel van onze certificaten.

Hoe bespaar ik op de kosten van heftruckcertificaat?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor jezelf of je werknemers kan gauw in de papieren lopen. Praktijkdagen duren vaak uren aan een stuk en komen jaarlijks weer terug. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op heftruckcursus sturen. Vaak zijn werknemers al geschoold omtrent heftrucks of ander apparaten en zijn de praktijkdagen een verplichting. Novanorm biedt werkgevers en werknemers de kans om de heftruckcertificaatkosten te drukken door middel van een Arbo-erkend online certificaat.

Hoe haal ik mijn online heftruckcertificaat?

Je krijgt de theorie inclusief inlogcode voor onze portal toegestuurd via e-mail. Je krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht je het examen niet behalen, dan krijg je één gratis herkansing. Naast heftruckcursussen biedt Novanorm ook verreiker-, grondverzet- en hoogwerkercertificaten aan. Deze certificaten zijn net als de heftruckcertificaten 3 jaar geldig en beschikbaar vanaf €95,– ex btw. Deze worden zowel als e-learning als praktijkcursus geleverd. Novanorm is bereikbaar op 0497-535836, via onze chat rechtsonder en op info@novanorm.nl. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

arrow-icon-down.svg

Blijf in contact

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op