Kosten Heftruckcertificaat

Kosten Heftruckcertificaat

Uw Heftruckcertificaat kosteneffectief behalen

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve en tijdbesparende manier om uw heftruckcertificaat te behalen? Novanorm biedt een online heftruck cursus aan voor slechts €95. Onze cursus is ontworpen om u de flexibiliteit te bieden om de theorie te leren en het examen online af te leggen, waar en wanneer het u uitkomt.

Inhoud van de online heftruck cursus

De online heftruck cursus van Novanorm omvat alle essentiële onderdelen die nodig zijn om veilig en bekwaam heftruckwerkzaamheden te verrichten. Het theoriegedeelte en het examen worden volledig online afgehandeld. Met ons innovatieve Novanorm Protocol kan vervolgens door een interne leermeester de praktijk getoetst worden, zodat u volledig voorbereid bent om veilig aan de slag te gaan met een heftruck.

Het Novanorm protocol

Na het succesvol afronden van het online theorie-examen kunt u met het Novanorm Protocol de praktijktoets intern laten afnemen. Dit protocol is een gestandaardiseerde procedure die ervoor zorgt dat de praktijktoetsing voldoet aan de vereisten voor het heftruckcertificaat. Dit betekent dat u of uw medewerkers geen externe locatie hoeven te bezoeken voor de praktijkevaluatie, wat een aanzienlijke besparing van tijd en kosten met zich meebrengt.

Kosten en gemak

Voor de prijs van €95 biedt Novanorm u een volledige online cursus inclusief het theorie-examen en het protocol voor interne praktijktoetsing. Dit maakt het verkrijgen van uw heftruckcertificaat niet alleen betaalbaar, maar ook bijzonder handig.

Begin vandaag nog

Klaar om te starten met uw online heftruck cursus? Bezoek onze cursuspagina en meld u aan. Met Novanorm bent u verzekerd van kwalitatieve opleidingen die voldoen aan de huidige veiligheidsnormen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op