BHV Westmaas

BHV Westmaas

Professionele BHV-cursussen nu beschikbaar in Westmaas

Bedrijven in Westmaas hebben nu toegang tot het volledige assortiment BHV-cursussen aangeboden door Novanorm. Wij bieden een scala aan mogelijkheden die passen bij de behoeften van uw bedrijf, inclusief incompany BHV-trainingen die we bij u op locatie verzorgen, open inschrijvingscursussen in de omgeving, en de flexibele optie van online BHV-cursussen. Speciaal voor kleinere teams of individuele deelnemers uit Westmaas bieden we onze unieke BHV30-methode, die de snelheid van online leren combineert met een beknopte en intensieve praktijksessie.

De noodzaak van BHV in Westmaas

Conform de Arbeidsomstandighedenwet is het voor elk bedrijf in Westmaas verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Deze BHV’ers zijn opgeleid om in geval van een calamiteit effectief eerste hulp te bieden, branden te bestrijden en evacuaties te leiden.

Waarom kiezen voor Novanorm voor uw BHV-training in Westmaas?

Onze BHV-cursussen zijn ontworpen om deelnemers praktische kennis en vaardigheden te bieden voor het adequaat reageren op noodsituaties. De training start met een online e-learning module, gevolgd door een theorie-examen. De praktische sessie behandelt eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieoefeningen. Deelnemers die de cursus succesvol afronden, ontvangen een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving in Westmaas.

Naast BHV bieden we ook andere veiligheidscursussen aan, waaronder VCA en EHBO. Bezoek onze website voor het cursusaanbod of neem direct contact op voor advies op maat over de best passende veiligheidstraining voor uw organisatie in Westmaas.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op