BHV Vlaardingen

BHV Vlaardingen

Beschikbaarheid BHV-cursussen in Vlaardingen

Novanorm breidt zijn diensten uit naar Vlaardingen met een uitgebreid aanbod aan BHV-cursussen. Voor ondernemingen in Vlaardingen zijn er verschillende mogelijkheden: een op maat gemaakte incompany BHV-training op uw eigen locatie, inschrijving voor een open inschrijvingscursus in de regio, of de keuze voor onze handige online BHV-cursussen. Voor Vlaardingse bedrijven bieden we ook onze speciale BHV30-methode aan, die een snelle en effectieve training combineert met online en praktijkcomponenten.

Waarom BHV van belang is voor Vlaardingen

Om aan de Arbeidsomstandighedenwet te voldoen, moet elk bedrijf in Vlaardingen voorzien zijn van voldoende bedrijfshulpverleners. Deze BHV’ers zijn getraind om eerste hulp te verlenen, branden te bestrijden en evacuaties uit te voeren indien zich een noodsituatie voordoet.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-cursus in Vlaardingen

De BHV-cursussen van Novanorm zijn zorgvuldig ontworpen om deelnemers praktisch voor te bereiden op noodsituaties op de werkvloer. De training begint met een online e-learning module voor de theorie, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijkdag omvat essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brand blussen en evacuatieoefeningen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt men een BHV-certificaat dat één jaar geldig is, waarmee men de veiligheid binnen de organisatie in Vlaardingen kan verhogen.

Naast BHV-trainingen biedt Novanorm ook andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Voor meer informatie over ons volledige cursusaanbod kunt u terecht op onze cursuspagina of contact met ons opnemen voor persoonlijke assistentie bij het selecteren van de juiste training voor uw bedrijf in Vlaardingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op