BHV Venlo

BHV Venlo

BHV-cursussen nu ook in Venlo

Novanorm breidt zijn trainingsaanbod uit en biedt nu bedrijfshulpverlening (BHV) cursussen aan in Venlo. Bedrijven in Venlo kunnen nu profiteren van onze incompany BHV-trainingen, die bij u op locatie worden gegeven, deelnemen aan open inschrijvingscursussen in de regio, of kiezen voor de flexibiliteit van onze online BHV-cursussen. Specifiek voor ondernemingen in Venlo bieden we ook de efficiënte BHV30-methode aan, die online leren combineert met een korte, doch intensieve praktijktraining.

Belang van BHV in Venlo

Conform de Arbeidsomstandighedenwet is het essentieel dat elk bedrijf in Venlo voorbereid is op noodgevallen met goed opgeleide bedrijfshulpverleners. Deze voorbereiding omvat taken zoals het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het evacueren van medewerkers en bezoekers in noodsituaties.

Waarom kiezen voor een Novanorm BHV-cursus in Venlo?

Novanorm biedt BHV-cursussen aan die deelnemers voorzien van de kennis en vaardigheden om adequaat te handelen bij noodsituaties op de werkplek. De cursus begint met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijkcomponent behandelt essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na succesvolle afronding ontvangen deelnemers een BHV-certificaat dat één jaar geldig is en bijdraagt aan een veiligere werkomgeving in Venlo.

Naast BHV biedt Novanorm ook andere veiligheidscursussen aan zoals VCA en EHBO. Bezoek onze cursuspagina of neem contact op voor meer informatie en persoonlijk advies over de beste veiligheidstraining voor uw onderneming in Venlo.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op