4.5/5

BHV Utrecht

BHV Utrecht

Op zoek naar een BHV-cursus in Utrecht? Novanorm verzorgt BHV-trainingen op diverse locaties in Nederland, waaronder Utrecht. Je kunt een BHV incompany cursus aanvragen in Utrecht of deelnemen aan een van onze cursussen op een locatie bij jou in de buurt via open inschrijving, waaronder in Utrecht. Ook kun je je theoretische BHV-kennis bijspijkeren met een online cursus. Onze unieke BHV30-aanpak combineert een 1-op-1 BHV training van 30 minuten binnen je eigen bedrijf met e-learning.

Wat is BHV?

Elke werkgever moet volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet effectieve maatregelen nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening. BHV omvat onder meer het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het evacueren van werknemers en andere aanwezige personen.

Hoe ziet een BHV-cursus van Novanorm eruit?

Wil je leren hoe je de veiligheid van jezelf, je collega’s en je werkomgeving kunt waarborgen in het geval van calamiteiten zoals brand en ongevallen? Novanorm biedt al meer dan dertig jaar BHV-cursussen aan waarin je alles leert over bedrijfshulpverlening. Je sluit de training af met een examen en ontvangt bij goed resultaat je BHV-certificaat. Als gecertificeerd BHV’er draag je vanaf dat moment bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Naast diverse BHV-cursussen biedt Novanorm ook andere veiligheidstrainingen aan. Bekijk ons cursusaanbod onder aan de pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op