BHV Utrecht

BHV Utrecht

BHV-cursussen beschikbaar in Utrecht

Novanorm heeft het aanbod uitgebreid en biedt nu ook professionele BHV-cursussen aan in Utrecht. Of u nu op zoek bent naar een incompany BHV-training op uw eigen locatie, wilt deelnemen aan een open inschrijvingscursus bij u in de buurt, bijvoorbeeld in Nieuwegein of Veenendaal, of de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van een online BHV-cursus, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften in Utrecht. Speciaal voor Utrechtse bedrijven is er ook onze BHV30-methode, die een beknopte en efficiënte trainingservaring biedt door online leren te combineren met praktijktraining.

De noodzaak van BHV in Utrecht

In lijn met artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet is het voor ieder bedrijf in Utrecht verplicht om te zorgen voor een adequate bedrijfshulpverlening. Dit houdt in dat er voorbereid moet zijn op het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het evacueren van personeel en bezoekers in geval van nood.

Voordelen van een Novanorm BHV-cursus in Utrecht

Novanorm BHV-cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om de deelnemers voor te bereiden op noodsituaties op de werkvloer. De trainingen starten met een interactieve e-learning module, gevolgd door een online theorie-examen. Tijdens de praktijkdag worden belangrijke vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken behandeld. Na het succesvol afronden van de cursus, ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar, waarmee ze de veiligheid in hun Utrechtse onderneming kunnen waarborgen.

Bij Novanorm kunt u ook terecht voor andere veiligheidsopleidingen, zoals VCA en EHBO. Ontdek ons uitgebreide cursusaanbod of neem contact op voor advies op maat en de beste keuze voor uw veiligheidstrainingen in Utrecht.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op