BHV Uden

BHV Uden

Professionele BHV-trainingen in Uden

Novanorm breidt haar trainingsaanbod uit naar Uden met diverse BHV-cursussen die gericht zijn op het versterken van de veiligheid binnen uw organisatie. Bedrijven in Uden kunnen profiteren van onze incompany BHV-cursussen, die op maat worden gemaakt en bij u op locatie worden verzorgd. Voor individuen of kleinere groepen zijn er open inschrijving BHV-cursussen. Onze online BHV-trainingen bieden daarnaast maximale flexibiliteit en gemak. De BHV30-methode is een compacte cursus bedoeld voor het snel opfrissen van de BHV-kennis.

BHV-verantwoordelijkheden voor bedrijven in Uden

Elk bedrijf in Uden moet conform de Arbeidsomstandighedenwet zorgen voor de aanwezigheid van voldoende opgeleide bedrijfshulpverleners. Deze BHV’ers zijn essentieel voor het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand en het coördineren van een evacuatie tijdens noodsituaties.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-cursussen in Uden

Onze BHV-cursussen in Uden kenmerken zich door een actieve, praktijkgerichte benadering. Cursisten leren cruciale vaardigheden zoals eerste hulp bij ongelukken, reanimatieprocedures, brandbestrijdingstechnieken en het uitvoeren van ontruimingen. Na afronding van de cursus krijgen deelnemers een BHV-certificaat, dat een jaar lang geldig is als bewijs van hun competenties als bedrijfshulpverleners.

Voor een volledig overzicht van onze veiligheidscursussen, waaronder ook VCA en EHBO, verwijzen we u naar onze cursuspagina. Voor specifieke vragen of persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op