BHV Tiel

BHV Tiel

Uitgebreide BHV-trainingen beschikbaar in Tiel

Novanorm is uw partner in Tiel voor professionele BHV-trainingen die aansluiten bij uw specifieke bedrijfsbehoeften. Wij verzorgen incompany BHV-cursussen direct op uw werkplek, aangepast aan de situatie binnen uw organisatie. Voor individuele aanmeldingen hebben we open inschrijving BHV-trainingen en voor wie flexibiliteit wenst, zijn onze online BHV-cursussen een uitkomst. Onze BHV30-methode biedt een compacte herhalingstraining met e-learning en praktijkoefeningen.

BHV: essentieel voor elke onderneming in Tiel

Conform de Arbeidsomstandighedenwet is het voor bedrijven in Tiel verplicht om de bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Dit betekent dat er voldoende opgeleide BHV’ers aanwezig moeten zijn die in staat zijn om EHBO toe te passen, branden te bestrijden en evacuaties te begeleiden bij noodsituaties.

Wat kenmerkt de BHV-cursussen van Novanorm in Tiel?

Onze BHV-trainingen in Tiel zijn interactief en gericht op de praktijk. Wij leren de cursisten cruciale vaardigheden zoals levensreddende handelingen, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangen deelnemers een BHV-certificaat dat hen voor de periode van één jaar als bevoegd bedrijfshulpverlener certificeert.

Voor een compleet overzicht van alle aangeboden veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO, nodigen we u uit om onze cursuspagina te bezoeken. Voor persoonlijke advies of meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op