BHV Spijkenisse

BHV Spijkenisse

BHV-cursussen nu ook in Spijkenisse

Bij Novanorm zijn we trots om nu ook onze gecertificeerde BHV-cursussen aan te bieden aan bedrijven en particulieren in Spijkenisse. U kunt kiezen voor een praktische incompany BHV-training direct op uw werkplek, meedoen aan een open inschrijving bij een locatie bij u in de buurt, of kiezen voor de gemakken van een online BHV-cursus. Speciaal voor bedrijven in Spijkenisse bieden we ook onze innovatieve BHV30-methode aan, die een efficiënte combinatie is van online leren en een praktijktraining.

Het belang van BHV in Spijkenisse

Voor ieder bedrijf in Spijkenisse is het volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet noodzakelijk om te zorgen voor adequate bedrijfshulpverlening. Dit houdt in dat er voorzien moet zijn in eerstehulpverlening, brandbestrijding en het evacueren van werknemers en andere aanwezigen in noodsituaties.

Voordelen van een Novanorm BHV-cursus in Spijkenisse

De BHV-cursussen van Novanorm bereiden u uitstekend voor op noodsituaties op de werkplek. Met onze ervaring en gebruik van de laatste onderwijsmethoden bieden we een compleet programma dat begint met een e-learning module voor de theorie, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijkcomponent behandelt levensreddende eerste hulp technieken, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee ze de veiligheid in hun bedrijf in Spijkenisse kunnen garanderen.

Naast BHV biedt Novanorm ook andere veiligheidsopleidingen aan, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige cursusaanbod of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en om de juiste cursus voor uw situatie in Spijkenisse te vinden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op