BHV Schijndel

BHV Schijndel

BHV-cursussen nu beschikbaar in Schijndel

Novanorm is verheugd om bedrijven en individuen in Schijndel te voorzien van hoogwaardige BHV-cursussen. Of u nu de voorkeur geeft aan een incompany BHV-training op uw eigen locatie, wilt deelnemen aan een open inschrijvingscursus elders, of de flexibiliteit van een online BHV-cursus wenst, Novanorm biedt het allemaal. Speciaal voor bedrijven in Schijndel is er ook de mogelijkheid om onze innovatieve BHV30-methode te ervaren, waarbij we een snelle en effectieve combinatie van e-learning en persoonlijke training aanbieden.

Waarom BHV belangrijk is in Schijndel

Als onderdeel van de wettelijke verplichtingen onder artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, moet elk bedrijf in Schijndel adequate bedrijfshulpverlening kunnen bieden. Dit betekent dat er maatregelen moeten zijn voor het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van brand, en het evacueren van personeel en klanten in geval van nood.

Voordelen van een Novanorm BHV-cursus in Schijndel

De BHV-cursussen van Novanorm zijn zorgvuldig samengesteld om u voor te bereiden op noodsituaties in de werkomgeving. Met onze ervaring van meer dan dertig jaar in veiligheidstrainingen, maken we gebruik van de laatste onderwijsinnovaties. Een cursus omvat een e-learning module voor de theorie, gevolgd door een online theorie-examen. In de praktijksessie worden belangrijke vaardigheden behandeld, zoals EHBO, reanimatie, het omgaan met brand en ontruimingsprocedures. Succesvolle deelnemers ontvangen een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar, waarmee ze de veiligheid binnen hun organisatie in Schijndel kunnen waarborgen.

Naast BHV-trainingen biedt Novanorm ook een scala aan andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige cursusaanbod of neem contact op om uw behoeften in Schijndel te bespreken en de beste cursus voor uw situatie te vinden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op