BHV Schiedam

BHV Schiedam

Ontdek BHV-cursussen in Schiedam

Novanorm breidt zijn expertise in bedrijfshulpverlening uit met een aanbod van BHV-trainingen in Schiedam. Onze incompany BHV-trainingen zijn ideaal voor bedrijven in Schiedam die hun personeel willen opleiden in een vertrouwde omgeving. Daarnaast kunnen individuele deelnemers zich aanmelden voor onze open inschrijvingscursussen die landelijk worden aangeboden. Voor degenen die op zoek zijn naar een flexibele leerervaring, bieden we een online BHV-cursus aan. In Schiedam bieden we tevens onze exclusieve BHV30-methode aan, die persoonlijke training combineert met e-learning voor een snelle en effectieve trainingservaring.

Belang van BHV in Schiedam

Voldoen aan de wettelijke eisen van de Arbeidsomstandighedenwet is essentieel voor elk bedrijf, en in Schiedam is dit niet anders. Artikel 3, lid 1, vereist dat alle werkgevers passende maatregelen treffen voor bedrijfshulpverlening, inclusief eerste hulp, brandbestrijding en evacuatie van zowel medewerkers als klanten.

Wat biedt een Novanorm BHV-cursus in Schiedam?

De BHV-cursussen van Novanorm zijn ontworpen om u de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om effectief te reageren in noodsituaties. Met meer dan dertig jaar ervaring biedt Novanorm cursussen aan die gebruikmaken van de nieuwste onderwijsmethoden en technologieën. De cursus begint met een interactieve e-learningmodule, gevolgd door een online theorie-examen. De praktijkcomponent bestaat uit het leren van levensreddende vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het bestrijden van een beginnende brand en het uitvoeren van ontruimingen. Na het succesvol afronden van de cursus, ontvangt u een BHV-certificaat dat één jaar geldig is en u bekwaam maakt om de veiligheid op de werkvloer in Schiedam te waarborgen.

Bij Novanorm vindt u niet alleen BHV-cursussen, maar ook andere veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige aanbod van cursussen of neem direct contact op om de mogelijkheden voor BHV-trainingen in Schiedam te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op