BHV ‘s-Hertogenbosch

BHV ‘s-Hertogenbosch

Novanorm’s BHV-training in ‘s-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een BHV-cursus in ‘s-Hertogenbosch? Novanorm is uw partner voor veiligheidstrainingen op maat. Wij verzorgen incompany BHV-trainingen direct op uw werkplek in Den Bosch. Daarnaast kunt u kiezen voor onze flexibele online BHV cursus, of deelnemen aan een van onze trainingen op diverse locaties door heel Nederland via onze open inschrijving.

Wat houdt BHV in?

In het kader van artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, zijn werkgevers in Den Bosch en de rest van Nederland verplicht om doeltreffende bedrijfshulpverlening te organiseren. BHV-taken zijn divers en omvatten eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van branden en het evacueren van werknemers en andere personen tijdens een noodsituatie.

Wat kan je verwachten van een Novanorm BHV-cursus in Den Bosch?

Of u nu in ‘s-Hertogenbosch werkt of elders in de regio, Novanorm biedt al meer dan dertig jaar kwalitatieve BHV-cursussen aan. Onze cursussen zijn ontwikkeld om u de essentiële kennis en vaardigheden bij te brengen voor het effectief reageren op noodsituaties. Door middel van e-learning voor de theorie en praktijktrainingen voor onder meer EHBO, reanimatie, brandbestrijding en ontruiming, wordt u optimaal voorbereid op het BHV-examen. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een BHV-certificaat dat één jaar geldig is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor BHV-trainingen in ‘s-Hertogenbosch of Den Bosch? Bekijk ons cursusaanbod of neem contact met ons op. Novanorm staat klaar om de veiligheid binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op