BHV Rotterdam

BHV Rotterdam

Ontdek BHV-trainingen in Rotterdam

Bij Novanorm zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van BHV-trainingen door heel Nederland. In Rotterdam kun je profiteren van onze op maat gemaakte incompany BHV-trainingen of deelnemen aan onze landelijk georganiseerde cursussen via open inschrijving. Voor diegenen die hun BHV-kennis online willen opfrissen, bieden we ook een online BHV-cursus aan. Bovendien hebben we de innovatieve BHV30-methode ontwikkeld, die een snelle, persoonlijke BHV-training combineert met e-learning, perfect voor drukke professionals in Rotterdam.

De essentie van BHV uitgelegd

In lijn met artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet is elke werkgever verantwoordelijk voor het treffen van effectieve maatregelen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Dit omvat eerste hulp bij ongelukken, brandbestrijding en evacuatieprocedures voor zowel werknemers als bezoekers.

Wat kun je verwachten van een Novanorm BHV-cursus?

Als je geïnteresseerd bent in het leren over het veilig houden van jezelf, collega’s en je werkomgeving tijdens noodsituaties, dan zijn de BHV-cursussen van Novanorm een uitstekende keuze. Al dertig jaar lang zijn wij een toonaangevende aanbieder van BHV-trainingen, voortdurend innoverend met de nieuwste technologische hulpmiddelen. Onze cursussen beginnen met een interactieve e-learningmodule, gevolgd door een online theorie-examen. Daarna focus je op praktische vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures in een hands-on trainingssessie. Na succesvolle afronding ontvang je een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waardoor je een cruciale bijdrage kunt leveren aan de veiligheid op de werkvloer.

Niet alleen bieden we een scala aan BHV-cursussen, maar ook andere veiligheidstrainingen zoals VCA en EHBO zijn beschikbaar. Ontdek meer over ons aanbod van cursussen onderaan de pagina of neem direct contact op om de mogelijkheden in Rotterdam te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op