BHV Reusel

BHV Reusel

Uitgebreide BHV-cursussen in Reusel door Novanorm

Met de BHV-cursussen van Novanorm kunnen bedrijven in Reusel de veiligheid op de werkplek aanzienlijk verbeteren. Onze in-company trainingen worden op maat gemaakt en gegeven op uw locatie, zodat uw team leert in hun eigen werkomgeving. Voor organisaties die flexibiliteit nodig hebben, bieden wij online BHV-cursussen aan die op elk moment en vanaf elke locatie toegankelijk zijn. Daarnaast hebben we de BHV30-methode ontwikkeld voor een efficiënte en effectieve training, die online leren combineert met een praktische trainingssessie in uw bedrijf.

Het belang van BHV in Reusel

Bedrijven zijn volgens de Nederlandse wetgeving verplicht om bedrijfshulpverleners te hebben die in staat zijn om te handelen in noodsituaties. Onze BHV-trainingen in Reusel rusten uw medewerkers uit met de kennis en vaardigheden om eerste hulp te verlenen, brand te bestrijden en evacuaties te leiden op een effectieve en veilige manier.

Wat houdt de BHV-cursus van Novanorm in Reusel in?

De BHV-cursus in Reusel biedt een combinatie van online leren en praktijktraining. Deelnemers beginnen met e-learningmodules die hen door de theoretische aspecten van BHV leiden en sluiten af met een praktijksessie waarin ze essentiële vaardigheden oefenen zoals EHBO, reanimatie en brandbestrijding. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangen ze een BHV-certificaat dat hen erkent als bevoegde bedrijfshulpverleners.

Voor meer details over onze veiligheidscursussen in Reusel, inclusief VCA en EHBO trainingen, bezoek onze cursuspagina. Voor directe vragen of advies kunt u contact opnemen met ons deskundige team via de contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op