BHV Oosterhout

BHV Oosterhout

Uitgebreide BHV-cursussen in Oosterhout door Novanorm

Novanorm biedt nu ook zijn beproefde BHV-cursussen aan in Oosterhout, met als doel organisaties te voorzien van essentiële veiligheidsvaardigheden. Kies voor onze op maat gemaakte in-company trainingen die ter plaatse worden gegeven, of ga voor de flexibiliteit van onze online BHV-cursussen. Voor een snelle en efficiënte training hebben we de BHV30-methode, waarbij een compacte praktijksessie op locatie wordt gecombineerd met interactief online leren.

De rol van BHV in Oosterhout

Conform de Nederlandse Arbeidsomstandighedenwet is het noodzakelijk dat er in elk bedrijf goed getrainde bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. Deze BHV’ers zijn onmisbaar voor het verlenen van eerste hulp, het beperken en bestrijden van brand en het coördineren van een evacuatie bij calamiteiten.

Wat biedt Novanorm met zijn BHV-cursus in Oosterhout?

Onze BHV-cursus in Oosterhout bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. De cursisten doorlopen eerst een reeks online modules en nemen vervolgens deel aan een praktische sessie waar ze basis levensreddende handelingen, reanimatietechnieken, brandbestrijding en evacuatieprocedures oefenen. Het succesvol afronden van de cursus resulteert in een BHV-certificaat dat een jaar geldig is en de deelnemer erkent als een gekwalificeerde bedrijfshulpverlener.

Voor meer informatie over al onze veiligheidscursussen in Oosterhout, waaronder VCA en EHBO, bekijk onze cursuspagina. Heeft u specifieke vragen of behoefte aan advies, dan kunt u contact met ons opnemen; ons team staat klaar om u te helpen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op