BHV Oerle

BHV Oerle

BHV-cursussen aangepast aan uw behoeften in Oerle met Novanorm

Bij Novanorm begrijpen we het belang van een veilige werkomgeving, daarom bieden we nu ook BHV-cursussen aan in Oerle. Onze incompany BHV-cursussen zijn perfect voor bedrijven die training op hun eigen locatie wensen. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer flexibele benadering, is onze online BHV-cursus een uitstekende keuze. En voor een snelle en effectieve leerervaring, bieden we onze speciale BHV30-methode, een combinatie van een korte fysieke trainingssessie met online modules.

Waarom kiezen voor BHV-training in Oerle?

Elk bedrijf in Nederland, groot of klein, dient te voldoen aan de Arbeidsomstandighedenwet, waarin staat dat er voldoende getrainde bedrijfshulpverleners aanwezig moeten zijn. Zij zijn cruciaal voor het bieden van eerste hulp, het bestrijden van brand en het begeleiden van een veilige evacuatie in geval van een noodsituatie.

BHV-cursussen door Novanorm in Oerle

De BHV-cursussen van Novanorm zijn zorgvuldig samengesteld om niet alleen aan wettelijke vereisten te voldoen, maar ook om praktische en effectieve training te bieden. Cursisten beginnen met online theoriemodules en ronden af met een praktische training waarbij ze leren reanimeren, eerste hulp verlenen, branden bestrijden en evacuatieprocedures uitvoeren. Na het voltooien van de cursus ontvangen ze een BHV-certificaat, dat bewijst dat ze gekwalificeerd zijn om als BHV’er te functioneren binnen uw onderneming.

Ontdek meer over onze veiligheidscursussen in Oerle, inclusief VCA en EHBO, op onze cursuspagina. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met ons team van experts.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op