BHV Nijmegen

BHV Nijmegen

Novanorm BHV-cursussen in Nijmegen

Zorg voor optimale veiligheid op de werkvloer met de BHV-cursussen van Novanorm, nu ook in Nijmegen. We bieden flexibele incompany BHV-cursussen aan die bij u op locatie worden verzorgd, maar ook toegankelijke open inschrijvingscursussen en de mogelijkheid om de cursus online te volgen via onze online BHV-cursus. Voor een snelle en effectieve training bieden we de unieke BHV30-methode, die een korte maar intensieve training op uw locatie combineert met online leren.

De noodzaak van BHV in Nijmegen

In overeenstemming met de Arbeidsomstandighedenwet moeten alle Nederlandse bedrijven voorzien zijn van goed opgeleide bedrijfshulpverleners. Dit betekent dat er altijd gekwalificeerd personeel aanwezig moet zijn dat in staat is om eerste hulp te bieden, branden te bestrijden en evacuaties te leiden in geval van nood.

Kenmerken van een BHV-cursus bij Novanorm

Ons aanbod in Nijmegen omvat een uitgebreid pakket aan veiligheidstrainingen, inclusief onze BHV-cursussen die theorie en praktijk combineert. Deelnemers starten met online theorielessen, gevolgd door een praktijksessie waarin zij levensreddende handelingen, reanimatie, brandbestrijdingstechnieken en ontruimingsprocedures leren. Na het succesvol afronden van de cursus, ontvangen zij een BHV-certificaat dat een jaar geldig is en waarmee zij officieel erkend zijn als bedrijfshulpverleners.

Naast BHV biedt Novanorm in Nijmegen ook andere veiligheidscursussen aan zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige cursusaanbod op de cursuspagina of neem contact op voor meer informatie of advies op maat.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op