BHV Nieuwegein

BHV Nieuwegein

Essentiële BHV-cursussen in Nieuwegein

Novanorm biedt een uitgebreid scala aan BHV-trainingen in Nieuwegein aan, gericht op het verhogen van de veiligheid binnen uw organisatie. Wij verzorgen incompany BHV-cursussen op uw locatie, geven open inschrijving BHV-trainingen op diverse locaties, waaronder in Nieuwegein, en bieden de mogelijkheid tot het volgen van een online BHV-cursus voor individuele medewerkers. Voor een snelle en efficiënte opfriscursus is onze BHV30-methode beschikbaar, waarbij praktijktraining gecombineerd wordt met e-learning.

De noodzaak van BHV in Nieuwegein

Bedrijfshulpverlening (BHV) is een cruciale component in de veiligheidsstrategie van elke onderneming in Nieuwegein, zoals wettelijk verplicht door de Arbeidsomstandighedenwet. BHV zorgt ervoor dat medewerkers klaarstaan om te handelen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten.

Wat kunt u verwachten van een BHV-cursus bij Novanorm in Nieuwegein?

Onze BHV-cursussen in Nieuwegein zijn ontworpen om deelnemers praktische vaardigheden bij te brengen, samen met de nodige theoretische kennis. De trainingen beslaan levensreddende eerste hulp, reanimatie, brandbestrijding en evacuatieprocedures. Na het succesvol afronden van de cursus, ontvangen deelnemers een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, wat hen bekwaamt in bedrijfshulpverlening.

Verder biedt Novanorm in Nieuwegein ook aanvullende veiligheidscursussen zoals VCA en EHBO. Raadpleeg onze cursuspagina voor een overzicht van alle beschikbare trainingen of neem voor persoonlijk advies en meer informatie contact op via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op