BHV Moerkapelle

BHV Moerkapelle

BHV-cursussen in Moerkapelle aangeboden door Novanorm

Verhoog de veiligheid binnen uw organisatie met de BHV-trainingen van Novanorm, nu ook beschikbaar in Moerkapelle. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een incompany BHV-cursus die speciaal op uw locatie wordt aangeboden, een plek in onze open inschrijvingscursussen of de flexibiliteit van een online BHV-cursus, wij bieden een oplossing die bij uw behoeften past. Voor een snelle en praktische ervaring is onze BHV30-methode beschikbaar, waarbij een korte sessie op locatie wordt gecombineerd met e-learning modules.

Belang van BHV-training in Moerkapelle

Volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet moet elk bedrijf in Nederland voorzien zijn van adequate bedrijfshulpverlening. Dit betekent dat er altijd getraind personeel aanwezig moet zijn die in staat zijn om eerste hulp te verlenen, branden effectief te bestrijden en evacuaties te coördineren tijdens noodsituaties.

Novanorm’s benadering van BHV-cursussen

Novanorm levert al jarenlang hoogwaardige veiligheidstrainingen en onze BHV-cursussen zijn geen uitzondering. Ze bestaan uit een combinatie van online leren en praktische oefeningen. Tijdens de praktijktraining worden essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het gebruik van brandblusapparatuur en evacuatieprocedures aangeleerd. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee ze aan kunnen tonen dat ze gekwalificeerd zijn om als BHV’er op te treden binnen uw bedrijf.

Voor meer informatie over ons aanbod aan veiligheidscursussen in Moerkapelle, waaronder VCA en EHBO, kunt u een kijkje nemen op onze cursuspagina. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op