BHV Middelburg

BHV Middelburg

Professionele BHV-cursussen in Middelburg met Novanorm

Novanorm staat klaar voor bedrijven in Middelburg die hun medewerkers willen trainen in bedrijfshulpverlening. Kies voor een incompany BHV-cursus die we bij u op locatie in Middelburg verzorgen, of schrijf u in voor een van onze open inschrijvingscursussen die in het hele land worden aangeboden. Voor wie flexibiliteit belangrijk is, hebben we een online BHV-cursus beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor onze innovatieve BHV30-methode, een compacte training op uw werkplek, aangevuld met e-learning.

Waarom BHV essentieel is voor uw bedrijf in Middelburg

De Arbeidsomstandighedenwet eist van alle bedrijven in Nederland dat zij goede voorzieningen voor bedrijfshulpverlening hebben. Dit houdt in dat er personeel beschikbaar moet zijn dat is opgeleid om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te bestrijden en evacuaties te begeleiden in geval van nood.

De aanpak van Novanorm voor BHV-training

Novanorm heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van veiligheidstrainingen. Onze BHV-cursussen zijn ontwikkeld om uw medewerkers te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden voor noodgevallen. De training bestaat uit een online theoriemodule, gevolgd door een praktische sessie waarin EHBO, reanimatie, brandbestrijding en evacuatietechnieken worden behandeld. Na afloop van de cursus verkrijgen de deelnemers een BHV-certificaat, dat een jaar geldig is en bewijst dat zij als bedrijfshulpverleners kunnen optreden binnen uw organisatie.

Bij Novanorm in Middelburg bieden we ook andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Voor een overzicht van al onze cursussen kunt u een kijkje nemen op onze cursuspagina. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op