BHV Maassluis

BHV Maassluis

BHV-cursussen in Maassluis door Novanorm

In Maassluis zorgt Novanorm voor deskundige BHV-opleidingen. Of u nu op zoek bent naar een BHV-cursus incompany die bij u op locatie wordt verzorgd, of wilt inschrijven voor onze open inschrijvingscursussen die landelijk beschikbaar zijn, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een online BHV-cursus, ideaal voor een flexibele leeromgeving. En niet te vergeten onze unieke BHV30-methode, die een snelle en effectieve training op uw eigen locatie in Maassluis mogelijk maakt, ondersteund door e-learning modules.

De noodzaak van BHV in Maassluis

Elk bedrijf in Nederland is verplicht goed voorbereid te zijn op noodsituaties, conform artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. Dit houdt in dat bedrijven medewerkers moeten hebben die opgeleid zijn om essentiële hulp te verlenen bij ongelukken, branden te blussen en evacuaties te coördineren.

Onze aanpak voor BHV-cursussen

Met dertig jaar ervaring in veiligheidstrainingen heeft Novanorm de BHV-cursus geperfectioneerd. Wij bieden een combinatie van online theorielessen en praktische trainingen aan. Tijdens de praktijklessen worden vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het hanteren van brandblusmiddelen en het uitvoeren van evacuaties uitvoerig geoefend. Na de afronding van de cursus ontvangen deelnemers een BHV-certificaat met een geldigheid van één jaar, waarmee ze als gekwalificeerde BHV’ers een cruciale rol spelen in de veiligheid van hun werkomgeving.

Voor een breder aanbod van veiligheidstrainingen biedt Novanorm ook cursussen zoals VCA en EHBO in Maassluis. Ontdek alle opties op onze cursuspagina of neem contact op voor gedetailleerde informatie en persoonlijke adviezen over onze veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op