BHV Lelystad

BHV Lelystad

Zoekt u een BHV-cursus in Lelystad?

Novanorm biedt topkwaliteit BHV-trainingen in Lelystad. Of u nu de voorkeur geeft aan een incompany BHV-cursus direct op uw locatie in Lelystad, of deel wilt nemen aan onze landelijke open inschrijvingscursussen, bijvoorbeeld in Harderwijk, wij voorzien in beide behoeften. Voor maximale flexibiliteit bieden we ook een online BHV-cursus aan. Onze unieke BHV30-methode stelt u in staat om in slechts 30 minuten, gecombineerd met e-learning, op uw werkplek in Lelystad een volledige BHV-training te voltooien.

Wat betekent BHV voor uw bedrijf in Lelystad?

Volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet moet elk bedrijf in Nederland voldoende maatregelen nemen voor bedrijfshulpverlening. Dit houdt in dat er medewerkers opgeleid zijn om in noodsituaties eerste hulp te bieden, brand te bestrijden en evacuaties te begeleiden.

De structuur van Novanorm’s BHV-cursus

Novanorm is een ervaren aanbieder van veiligheidstrainingen en onze BHV-cursussen zijn speciaal ontworpen om aan de moderne veiligheidseisen te voldoen. De cursus begint met een online e-learning module, gevolgd door een praktische training waarbij belangrijke competenties zoals EHBO, reanimatie, gebruik van blustoestellen en evacuatietechnieken worden geoefend. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee u aantoont dat u gekwalificeerd bent om als BHV’er binnen uw organisatie te functioneren.

Naast BHV-cursussen biedt Novanorm in Lelystad ook andere veiligheidstrainingen aan, zoals VCA en EHBO. Bekijk ons volledige aanbod aan cursussen of neem contact op voor meer informatie of persoonlijk advies over onze veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op