BHV Leiden

BHV Leiden

Professionele BHV-cursussen in Leiden

Bent u gevestigd in Leiden en op zoek naar een uitgebreid aanbod aan BHV-trainingen? Novanorm biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers optimaal voor te bereiden op noodsituaties. Onze incompany BHV-cursus wordt op uw locatie in Leiden gegeven, terwijl onze open inschrijvingscursussen op verschillende plekken in het land beschikbaar zijn, waaronder in Voorschoten. Voor degenen die flexibiliteit belangrijk vinden, hebben we een interactieve online BHV-cursus. Daarnaast is onze BHV30-methode perfect voor snelle en efficiënte training op uw eigen locatie, aangevuld met e-learning.

De betekenis van BHV voor uw bedrijf

Elk bedrijf in Nederland is volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet, verplicht om te zorgen voor een goede bedrijfshulpverlening. Dit betekent dat er altijd medewerkers aanwezig moeten zijn die kunnen handelen in geval van een ongeluk of calamiteit, door het verlenen van eerste hulp, het bestrijden van een beginnende brand en het begeleiden van een evacuatie.

Wat kunt u verwachten van een BHV-cursus bij Novanorm?

Novanorm brengt dertig jaar ervaring mee in het verzorgen van veiligheidstrainingen. Onze BHV-cursussen zijn zo ontworpen dat ze aansluiten op de behoeften van moderne organisaties. Deelnemers starten met een online e-learning module gevolgd door een praktijktraining waarbij ze levensreddende technieken zoals EHBO, reanimatie, brandblussing en evacuatieprocedures oefenen. Na een succesvolle afronding ontvangt u een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee u bewijst dat u een gekwalificeerde BHV’er bent in uw bedrijf.

Naast onze BHV-trainingen, biedt Novanorm in Leiden ook andere veiligheidscursussen aan, waaronder VCA en EHBO. Bezoek onze cursuspagina voor een overzicht van al onze trainingen of neem contact op voor persoonlijk advies.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op