BHV Leeuwarden

BHV Leeuwarden

Op zoek naar een BHV-cursus in Leeuwarden?

Met Novanorm kun je in Leeuwarden terecht voor kwalitatief hoogwaardige BHV-trainingen. Of je nu een BHV-cursus op maat wenst op jouw eigen locatie in Leeuwarden, of liever aansluit bij onze cursussen op een van onze locaties via open inschrijving, wij faciliteren het allemaal. Daarnaast bieden we een online BHV-cursus voor flexibele leertrajecten. Onze innovatieve BHV30-methode maakt snelle en effectieve training op jouw locatie in Leeuwarden mogelijk, gecombineerd met een interactieve e-learning cursus.

Wat houdt BHV in voor jouw organisatie?

Bedrijfshulpverlening, ofwel BHV, is een cruciaal aspect van een veilige werkomgeving en is wettelijk verankerd in artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet. Het voorziet in de noodzakelijke training van personeel om eerste hulp te kunnen bieden, branden te bestrijden en evacuaties te leiden in geval van nood.

De opzet van een BHV-cursus door Novanorm

Met een achtergrond van drie decennia in veiligheidstrainingen, heeft Novanorm de BHV-cursus geoptimaliseerd voor hedendaagse uitdagingen. Onze aanpak combineert e-learning voor de theoretische kennis en praktische sessies voor het oefenen van essentiële vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, brandblussing en evacuatietechnieken. Na voltooiing van de cursus ontvang je een BHV-certificaat dat een jaar geldig is, waarmee je als gecertificeerd BHV’er een fundamentele rol speelt in de veiligheid van je organisatie.

Buiten BHV-cursussen om, organiseert Novanorm in Leeuwarden ook andere veiligheidscursussen, waaronder VCA- en EHBO-trainingen. Ontdek ons complete cursusaanbod of neem contact op voor meer informatie over onze veiligheidstrainingen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op