4.5/5

BHV Leeuwarden

BHV Leeuwarden

BHV Leeuwarden

Als je het e-learning-examen van Novanorm haalt, kun je niet alleen het BHV Leeuwarden-examen behalen, maar ook altijd en overal een certificering behalen. Alle Novanorm-cursussen zijn volledig online en worden erkend. In artikel 3, eerste lid van de Arbeidsomstandighedenwet is de verplichting opgenomen om interne hulpdiensten te verlenen. Daarom is iedere werkgever verplicht om effectieve maatregelen te nemen op het gebied van eerste hulp bij een ongeval, brandbestrijding en evacuatie van aanwezige medewerkers of personeel.

Hoe werkt BHV Leeuwarden?

Voor onze BHV Leeuwarden e-learning cursus kun je je inschrijven via de aanmeldknop. Je kunt je hier laten registeren. Je kunt de handleiding ook bekijken via de knop “Handleiding” voor meer informatie over onze cursussen. Na registratie ontvang je het materiaal dat nodig is om je voor te bereiden op het online examen. Na het succesvol afleggen van het examen ontvang je een erkend BHV-certificaat. Bij elke e-learningcursus ontvang je een gratis herexamen. Zo kun je in de regio Leeuwarden altijd een BHV-certificaat bestellen!

Doe de BHV Leeuwarden test vandaag!

Met het e-learning examen van Novanorm kun je online een BHV-certificaat behalen en je hebt een BHV-examen al vanaf 95 euro. Je kunt al vanaf 87 euro een BHV herhaling bestellen. Het BHV-certificaat is 1 jaar geldig en wij herinneren je daar op dat moment aan. BHV Leeuwarden zorgt ervoor dat je altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm is gevestigd in Apeldoorn, maar werkt landelijk via haar online platform. We bedienen daarom ook klanten in Leeuwarden. Bestel BHV Leeuwarden online cursussen direct via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

Anderen bekeken ook:

BHV Bladel | BHV Amsterdam | BHV Groningen

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op