BHV Cursus Langerak

BHV Cursus Langerak

Ontdek BHV trainingen in Langerak

Zoek je naar mogelijkheden om bedrijfshulpverlening (BHV) vaardigheden te ontwikkelen in Langerak? Novanorm is jouw partner voor een breed scala aan BHV-opleidingen, beschikbaar door het hele land. Wij bieden je de keuze om een in-company BHV cursus direct in Langerak te organiseren, of je kunt aansluiten bij een van onze trainingen dicht bij huis via open inschrijving. Daarnaast kun je jouw theoretische kennis van BHV opfrissen via onze online cursus. Onze innovatieve BHV30-methode is bijzonder efficiënt, waarbij je een persoonlijke training van een half uur krijgt, gecombineerd met e-learning, op je eigen werkplek.

De Rol van BHV

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet (artikel 3, lid 1) is elke werkgever verplicht om effectieve voorzieningen te treffen voor bedrijfshulpverlening. Dit omvat het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van brandbestrijding en het evacueren van personeel en bezoekers bij noodsituaties.

De Aanpak van Novanorm’s BHV-Cursus

Heb je de ambitie om de veiligheid van jou en je collega’s te waarborgen tijdens onvoorziene situaties zoals brand of ongelukken? Novanorm is al drie decennia lang een toonaangevende aanbieder van BHV-opleidingen en blijft innoveren door moderne leermethoden te integreren. Onze cursussen beginnen met interactieve e-learning modules, gevolgd door het afleggen van een online theorie-examen. Daarna breng je de opgedane kennis in de praktijk met hands-on oefeningen, waaronder EHBO, reanimatietechnieken, brand blussen en het uitvoeren van ontruimingen. Na een succesvolle afronding ontvangt elke cursist een BHV-certificaat, dat een jaar geldig is, waarmee je een essentiële bijdrage levert aan de veiligheid op de werkvloer.

Novanorm beperkt zich niet alleen tot BHV-trainingen maar biedt ook een verscheidenheid aan andere veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO. Voor een volledig overzicht van onze trainingen kun je een kijkje nemen bij ons cursusaanbod onderaan de pagina, of neem direct contact met ons op om jouw behoeften te bespreken.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op