BHV Hoogeveen

BHV Hoogeveen

BHV-trainingen op maat in Hoogeveen

Novanorm levert in Hoogeveen op maat gemaakte BHV-cursussen die zijn toegespitst op de specifieke veiligheidseisen van uw bedrijf. Wij bieden incompany BHV-trainingen aan, die bij u op locatie worden verzorgd en naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Voor individuele deelnemers of kleinere groepen hebben we open inschrijving BHV-cursussen. Bovendien faciliteren wij online BHV-cursussen voor maximale flexibiliteit. Onze BHV30-methode biedt een snel en effectief opfrisprogramma door middel van e-learning gecombineerd met praktijkoefeningen.

BHV-verplichtingen in Hoogeveen

De Arbeidsomstandighedenwet eist dat elke onderneming in Hoogeveen zorgdraagt voor voldoende bedrijfshulpverleners die kunnen optreden bij EHBO-gevallen, brandbestrijding en het begeleiden van ontruimingen tijdens calamiteiten.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-cursussen in Hoogeveen

De BHV-trainingen die Novanorm in Hoogeveen aanbiedt, zijn gericht op het praktisch toepassen van vaardigheden. Cursisten worden bekwaam gemaakt in het verrichten van levensreddende eerste hulp, het uitvoeren van reanimatie, het hanteren van brandblussers en het coördineren van evacuaties. Na het voltooien van de cursus ontvangen ze een officieel BHV-certificaat dat aantoont dat ze gekwalificeerd zijn voor een jaar.

Ontdek meer over ons uitgebreide aanbod van veiligheidscursussen, waaronder VCA en EHBO, op onze cursuspagina. Voor persoonlijk advies of aanvullende informatie kunt u terecht op onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op