4.5/5

bhv herhalingscursus kosten

bhv herhalingscursus kosten

BHV Herhalingscursus kosten

BHV herhalingscursus kosten opvragen? Bij Novanorm.nl ben je  vanaf € 87,– in staat om jouw BHV herhalingscertificaat te behalen. Je legt online een examen af met 20 meerkeuzevragen, waarbij je de theorie van tevoren opgestuurd krijgt. Zo ben je binnen één uur in het bezit van jouw BHV-certificaat, welke aan de Arbonorm voldoet. Deze manier van BHV herhaling heeft als voordeel dat je sneller in het bezit bent van een herhaling BHV, zonder weer op praktijkdag te hoeven.

Met onze herhaling BHV ben je op de hoogte van de principes rondom bedrijfshulpverlening. Ook kun je dit aantonen door middel van ons erkende BHV-certificaat. Onze BHV cursus herhaling voldoet daarom ook aan de huidige Arbowet. Wanneer je een praktijkdag wenst te hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Novanorm is gevestigd in Apeldoorn en is erg flexibel. We denken graag met je mee!

Wat bespaar ik met de herhalingscursus zonder praktijkdag?

Opnieuw een praktijkdag inlassen voor jezelf of je werknemers kan gauw in de papieren lopen. Je betaalt vaak meer voor praktijkcursussen welke vaak een hele dag duren. Gedurende deze dag kunnen er geen andere werkzaamheden gepland worden en blijft het werk vaak liggen. Ook betalen sommige werkgevers hun werknemers door terwijl ze hen op BHV-cursus sturen. Gegeven dat BHV-certificaten vaak beperkt geldig zijn, blijft dit een constante kostenpost. Novanorm is een van de weinige aanbieders van online certificering in Nederland en stelt je in staat om te besparen op de BHV herhalingscursus kosten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je krijg de theorie inclusief inlogcode voor onze portal toegestuurd via e-mail. Je krijgt één uur de tijd om 20 meerkeuzevragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht je het examen niet behalen, dan krijg je één gratis herkansing. Op deze manier kan je al verzekerd zijn van een herhalings BHV binnen één uur. Deze herhalingscursussen zijn ook beschikbaar in het Pools. Zo zijn je Poolse werknemers in een mum van tijd weer BHV gecertificeerd. Jouw BHV herhalingscursus kosten worden zo beperkt. Alles is snel geregeld via onze chat, e-mail of telefoonlijn. Novanorm is vrijwel altijd bereikbaar en reageert binnen 24 uur, ook in het weekend. We zijn te bereiken op ons e-mailadres in de header, maar ook op ons e-mailadres info@novanorm.nl.

Blijf in contact

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op