bhv herhalingscursus kosten

bhv herhalingscursus kosten

Optimaliseer uw Bedrijfshulpverlening met Novanorm Trainingen

Het up-to-date houden van uw BHV-competenties is essentieel voor een veilige werkomgeving. Novanorm is uw partner in het faciliteren van kosteneffectieve BHV herhalingstrainingen om uw bedrijfshulpverlening vaardigheden actueel te houden. Ontdek onze veelzijdige opties voor BHV herhaling en zorg dat u altijd voorbereid bent op noodsituaties.

 

Betaalbare BHV Herhaling Opties bij Novanorm

Novanorm biedt u flexibele manieren om uw BHV herhaling te organiseren zonder dat de kosten de pan uit rijzen:

  • Incompany Training: Laat de BHV herhaling plaatsvinden in uw eigen bedrijf. Onze experts komen naar u toe om de training op locatie uit te voeren, wat tijd en reiskosten bespaart.
  • BHV30: Deze snelle incompany cursus duurt maar 30 minuten per deelnemer, ideaal voor een snelle en efficiënte opfrissing van de BHV-kennis.
  • Open Inschrijving: Registreer voor een BHV herhalingscursus op één van onze locaties verspreid over het hele land. Ideaal voor zelfstandigen of kleinere ondernemingen.
  • Onze trainingen combineren e-learning met praktijksessies, waardoor u zowel theoretisch als praktisch goed beslagen ten ijs komt. Als u liever alleen de theorie bijwerkt, bieden we ook een puur online BHV cursus aan.

 

Schrijf In voor Betaalbare BHV Herhaling bij Novanorm

Zorg dat uw BHV-vaardigheden niet verouderen en kies voor een economische herhalingstraining bij Novanorm. Selecteer de optie die past bij uw wensen en budget en meld u aan. Voor vragen of meer informatie over de kosten van onze BHV herhaling, staan we altijd klaar om u te assisteren.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op