BHV Harderwijk

BHV Harderwijk

Professionele BHV-cursussen in Harderwijk

In Harderwijk biedt Novanorm bedrijven professionele BHV-trainingen aan, afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Onze incompany BHV-cursussen worden gegeven op uw eigen locatie, waardoor ze volledig integreren met uw bedrijfsspecifieke situaties. Voor individuen of kleinere groepen zijn er open inschrijving BHV-trainingen beschikbaar, onder andere op onze locatie in Harderwijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor online BHV-cursussen voor diegenen die de voorkeur geven aan leren op afstand. Onze innovatieve BHV30-methode combineert e-learning met een praktische training, ideaal voor een snelle opfriscursus.

De noodzaak van BHV in Harderwijk

Volgens de Arbeidsomstandighedenwet moet elke onderneming in Harderwijk voorzien zijn van goed opgeleide bedrijfshulpverleners. Deze BHV’ers zijn getraind om EHBO toe te passen, branden te bestrijden en evacuaties te begeleiden, zodat ze adequaat kunnen optreden in noodgevallen.

Wat kunt u verwachten van een BHV-cursus van Novanorm in Harderwijk?

De BHV-cursussen van Novanorm in Harderwijk zijn praktijkgericht en bieden een interactieve leerervaring. Cursisten leren essentiële vaardigheden zoals het verrichten van levensreddende handelingen, het toepassen van reanimatietechnieken, het omgaan met brandblusmiddelen en het uitvoeren van ontruimingsprocedures. Na afronding van de cursus ontvangen zij een BHV-certificaat waarmee ze erkend zijn als gekwalificeerde bedrijfshulpverleners voor de duur van één jaar.

Voor een volledig overzicht van alle veiligheidscursussen die wij aanbieden, inclusief VCA en EHBO, kunt u onze cursuspagina bezoeken. Voor meer informatie of een advies op maat zijn wij bereikbaar via onze contactpagina.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op