BHV Groningen

BHV Groningen

Op zoek naar een BHV-cursus in Groningen? Novanorm organiseert BHV-trainingen op verschillende locaties in Nederland. In Groningen kun je een BHV incompany cursus aanvragen of deelnemen aan een van onze cursussen op een andere locatie via open inschrijving. Daarnaast is er de mogelijkheid om je BHV-theoriekennis op te frissen met een online BHV cursus. Onze unieke BHV30-methode combineert een 1-op-1 BHV training van 30 minuten op locatie met e-learning.

De betekenis van BHV

Elke werkgever is volgens artikel 3, lid 1 van de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om passende maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening. BHV omvat onder meer het verlenen van eerste hulp bij ongevallen, het bestrijden van brand en het evacueren van werknemers en andere personen die aanwezig zijn.

Wat kun je verwachten van een BHV-cursus bij Novanorm?

Wil je leren hoe je de veiligheidvan jezelf, collega’s en werkomgeving kunt waarborgen in geval van calamiteiten zoals brand en ongevallen? Novanorm heeft al dertig jaar ervaring met het aanbieden van BHV-cursussen. Wij blijven innoveren en maken gebruik van moderne technologie. De theorie wordt aangeboden via e-learning en het theorie-examen wordt online afgenomen. Vervolgens vindt er een praktijktraining plaats waarin je oefent met onder andere EHBO, reanimatie, brand blussen en ontruimen. Bij een goed resultaat ontvangt iedere deelnemer een BHV-certificaat dat een jaar geldig is. Als gecertificeerd BHV’er draag je vanaf dat moment bij aan de veiligheid binnen jouw organisatie.

Naast BHV-cursussen biedt Novanorm ook andere veiligheidstrainingen aan. Bekijk ons cursusaanbod onder aan de pagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op