BHV Den Haag

BHV Den Haag

BHV Trainingen in Den Haag door Novanorm

Op zoek naar hoogwaardige BHV-trainingen voor uw organisatie in Den Haag of ergens anders in Nederland? Novanorm biedt op maat gemaakte BHV-cursussen die aansluiten op de specifieke veiligheidsbehoeften van uw bedrijf. Wij kunnen bij u op locatie een in-company BHV cursus verzorgen in Den Haag, maar ook op elk andere gewenste locatie in het land. Voor degenen die liever online leren, is er onze flexibele online BHV cursus. En voor persoonlijke interactie tijdens de training bieden we open inschrijvingscursussen op diverse locaties door heel Nederland.

Waarom is BHV Cruciaal voor uw Bedrijf?

Elke werkgever in Nederland is volgens de Arbeidsomstandighedenwet verplicht om te zorgen voor goede bedrijfshulpverlening (BHV). Dit betekent dat medewerkers getraind moeten zijn in eerste hulp bij ongelukken, brandbestrijding en het coördineren van evacuaties in geval van nood.

Kenmerken van Novanorm’s BHV-Cursussen

Novanorm’s BHV-cursussen in Den Haag kenmerken zich door een praktische benadering, gekoppeld aan interactieve theorielessen. Na een online theoriemodule en bijbehorend examen, worden deelnemers door middel van praktijkscenario’s getraind in levensreddende vaardigheden zoals EHBO, reanimatie, het juiste gebruik van brandblusapparatuur en evacuatieprocedures. Bij het succesvol afronden van de cursus ontvangen de deelnemers een Novanorm BHV-certificaat dat één jaar geldig is en hen kwalificeert als bedrijfshulpverleners.

Buiten BHV-trainingen biedt Novanorm ook andere veiligheidscursussen aan, zoals VCA en EHBO. Neem een kijkje in ons aanbod van cursussen of neem contact op voor meer informatie over hoe wij de veiligheid binnen uw bedrijf in Den Haag of elders in het land kunnen verhogen.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op