BHV Cursus Veldhoven

BHV Cursus Veldhoven

Landelijk Beschikbare BHV Trainingen Nu Ook in Veldhoven

Op zoek naar professionele BHV-trainingen die landelijk worden aangeboden, inclusief in Veldhoven? Novanorm verzorgt BHV-cursussen die perfect aansluiten bij de veiligheidseisen van uw organisatie, waar ook in Nederland. Wij bieden in-company BHV cursussen aan, die bij u op locatie in Veldhoven of op elk ander gewenst adres in Nederland gegeven kunnen worden. Verder bieden we flexibele online BHV cursussen aan, en voor wie de voorkeur geeft aan persoonlijke interactie tijdens de training, hebben we ook open inschrijvingscursussen op verschillende locaties in het land.

Waarom BHV Belangrijk Is

De Arbeidsomstandighedenwet eist dat elke werkgever de veiligheid van werknemers en bezoekers garandeert via gedegen bedrijfshulpverlening. Dit betekent dat er personeelsleden getraind moeten zijn in het bieden van eerste hulp, het bestrijden van brand en het uitvoeren van evacuaties tijdens noodsituaties.

Unieke Punten van Novanorm’s BHV-Cursus

Novanorm’s BHV-trainingen zijn uniek door de combinatie van interactieve theorielessen met praktische trainingen. De e-learning module wordt gevolgd door een theorie-examen, waarna de cursisten aan de slag gaan met realistische praktijkoefeningen. Ze leren levensreddende EHBO-handelingen, reanimatie, het omgaan met brandblusmiddelen en het coördineren van evacuaties. Na succesvolle afronding krijgen de deelnemers een Novanorm BHV-certificaat, dat één jaar geldig is, en zijn ze officieel BHV-gecertificeerd voor hun organisatie.

Naast de BHV-cursussen heeft Novanorm een uitgebreid pakket aan veiligheidstrainingen, waaronder VCA en EHBO. Neem een kijkje in ons volledige cursusoverzicht of contacteer ons voor meer informatie over hoe we een veiligere werkomgeving voor uw bedrijf in Veldhoven of elders in het land kunnen creëren.

Meer informatie

Heb je een vraag over een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bekijk ons aanbod

Bij Novanorm volg je heel gemakkelijk cursussen op het gebied van BHV, EHBO, RI&E, VCA en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor zowel incompany trainingen als cursussen met open inschrijving. Ons volledige aanbod vind je hieronder.

BHV cursus online

Ben je op zoek naar een manier om je kennis op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening bij te spijkeren? De online BHV-cursus van Novanorm is dan ideaal voor jou. Via deze veiligheidstraining leer je alle theoretische aspecten van BHV, op een gemakkelijke manier vanaf achter je computer.

Onze klanten

Onderstaande klanten hebben reeds succesvol cursussen en examens afgenomen bij Novanorm.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over een training, of wil je graag advies over hoe je de veiligheid binnen jouw organisatie het beste waarborgt? Neem dan contact met ons op. Of doe onze online veiligheidscheck om inzicht te krijgen in de situatie.

Neem contact met ons op